کد خبر : 260697
تاریخ انتشار : پنجشنبه 28 فروردین 1404 - 19:50
دسته‌بندی نشده
7 بازدید

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون به روش ذغالی و تابه‌ای

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون به روش ذغالی و تابه‌ای

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب ماهی اوزن تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب ماهی اوزن تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که


با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب ماهی اوزن تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب ماهی اوزن تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.






کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد. این کباب خوش طعم به دلیل وجود گوشت ماهی اوزن برون علاوه بر اینکه بسیار لذیذ است برای بدن نیز مفید است.با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب ماهی اوزن تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب ماهی اوزن تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم

پیاز متوسط۲ عدد
ماهی اوزن برون۸۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی۲ عدد
روغن مایع۳ ق غذا خوری
لیمو ترش و جعفریبرای تزیین
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
آب لیمو ترش۴ ق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون

مرحله اول: مزه دار کردن

برای تهیه کباب ماهی اوزن برون باید از ماهی استخوان درشت استفاده کنید. برای شروع پوست ماهی را جدا کنید و استخوان های آنرا خارج کنید سپس ماهی را به صورت فیله خرد کنید. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب کنید و ماهی خرد شده را درون آن بریزید.در مرحله بعدی پیازها را با رنده ریز رنده کنید تا آبشان به طور کامل خارج شود سپس آب پیازها را به ظرف حاوی ماهی اضافه کنید. در ادامه آبلیمو را به همراه روغن مایع ، زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل به ظرف اضافه کنید.

مرحله دوم: استراحت مواد

مواد را با دست زیر و رو کنید تا به تمام قسمت های گوشت ماهی برسند و آنرا طعم دار کنند. پس از اینکه مخلوط کردن مواد به اتمام رسید درب ظرف را بگذارید و آنرا به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی طعم دار شود.پس از گذشت این زمان ظرف را از یخچال خارج کنید. فلفل دلمه ای ها را به صورت تکه های مربع شکل خرد کنید و در زمان سیخ کردن ماهی ها یکی در میان از فلفل دلمه ای استفاد کنید. به این شکل که بین هر دو تکه ماهی یک تکه فلفل دلمه ای قرار بگیرد.

مرحله سوم: سیخ زدن

کباب ماهی اوزن برون را به دو روش تابه ای و ذغالی می توانید آماده کنید. در صورتی که می خواهید ماهی کباب را در تابه درست کنید باید از سیخ های چوبی برای سیخ کردن ماهی استفاده کنید و در صورتی که می خواهید ماهی کباب ذغالی تهیه کنید از توری یا سیخ فلزی استفاده کنید.

مرحله چهارم: تهیه کباب

برای درست کردن ماهی کباب در تابه مقداری کمی روغن در یک تابه بریزید در حدی که فقط تابه چرب شود سپس سیخ های چوبی را داخل تابه بچینید و اجازه دهید ماهی ها با حرارت ملایم سرخ شوند. پس از اینکه یک سمت ماهی ها سرخ شد آنها را بر گردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.برای تهیه ماهی کباب با ذغال ابتدا منقل را آماده کنید و توجه داشته باشید حتما ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند سپس سیخ ها یا توری را روی منقل قرار دهید تا ماهی کباب شود. در پایان ماهی کباب را با لیمو ترش و جعفری تزیین کنید و به همراه نان یا برنج سرو کنید.

منبع: پارسی دی

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn