کد خبر : 284135
تاریخ انتشار : جمعه 26 اردیبهشت 1404 - 15:18
4 بازدید

شناسنامه دار شدن محصولات کشاورزی امری ضروری است

شناسنامه دار شدن محصولات کشاورزی امری ضروری است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: در حال حاضر هندوانه در مناطق جنوبی تولید می شود که به سبب شرایط اقلیمی مساعد، نیازی به مصرف بالای نیترات نیست که منجر به  باقی مانده بالا در تولید شود. وی با تاکید بر شناسنامه دار شدن تولید محصولات افزود:

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: در حال حاضر هندوانه در مناطق جنوبی تولید می شود که به سبب شرایط اقلیمی مساعد، نیازی به مصرف بالای نیترات نیست که منجر به  باقی مانده بالا در تولید شود.

وی با تاکید بر شناسنامه دار شدن تولید محصولات افزود: با شناسنامه دار شدن تولید،  شناسه های قانونی برای تولید و جمع آوری و عرضه خواهیم داشت که براین اساس انتظار می رود هرچه سریع تر بیمه فراگیر شود چراکه نیترات بالای محصول، بهره وری کاهش می یابد.

شادلو ادامه داد: با توجه به قیمت بالای کود شیمیایی و اثرگذاری در بهره وری تولید و کیفیت محصول، بالابودن نیترات در هندوانه ایرانی صحت ندارد.

نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: با وجود آزمایشگاه متعدد، ظرف کمتر از یک هفته جواب آزمایش مشخص می شود چراکه متاسفانه بازنشر ویدیو بالابودن نیترات در هندوانه، فضا را متشنج کرده است.

 

+

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn