کد خبر : 285737
تاریخ انتشار : یکشنبه 28 اردیبهشت 1404 - 16:05
دسته‌بندی نشده
1 بازدید

طرز تهیه اشکنه اسفناج و سیب زمینی؛ یک غذای ساده و خوشمزه

طرز تهیه اشکنه اسفناج و سیب زمینی؛ یک غذای ساده و خوشمزه

امروز طرز تهیه اشکنه اسفناج و سیب زمینی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید. به گزارش سایت خبری پُرسون، اشکنه اسفناج یکی از غذا های ساده و خوشمزه است که شما می توانید با اسفناج و سیب زمینی این اشکنه را تهیه کنید و به همراه نان ترید شده میل کنید.


امروز طرز تهیه اشکنه اسفناج و سیب زمینی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

به گزارش سایت خبری پُرسون، اشکنه اسفناج یکی از غذا های ساده و خوشمزه است که شما می توانید با اسفناج و سیب زمینی این اشکنه را تهیه کنید و به همراه نان ترید شده میل کنید.

اشکنه جزء دسته غذا های ساده و سنتی ایرانی می باشد که طعم بی نظیری دارد و شما می توانید برای نهار یا شام سرو کنید. اشکنه اسفناج به واسطه داشتن اسفناج طعم خوبی دارد و مقوی است. اسفناج یکی از مشهور ترین سبزیجات برگ دار است که فواید بسیار خوبی برای بدن دارد و یکی از فواید مهم آن برای سلامت پوست و مو و کم خونی می باشد. این اشکنه ساده را می توانید با نان ترید یا تیلیت کنید و با ترشی میل کنید. اگر طرفدار غذا های ساده هستید اشکنه بهترین گزینه می باشد.

مواد لازم

تخم مرغ ۲ عدد

سیب زمینی ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

آرد ۱ ق غذا خوری

اسفناج خرد شده ۱ پیمانه

آب سماق ۱/۲ پیمانه

آب ۳ پیمانه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه اسفناج و سیب زمینی

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید ۱ ق سماق را در یک پیمانه آب ولرم خیس کنید و بعد از صافی رد کنید و خوب فشار دهید تا عصاره سماق خارج شود. اسفناج را تمیز کنید و بشورید و به صورت ساطوری خرد کنید. سیب زمینی را نیز پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و کنار قرار دهید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز

در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و داخل قابلمه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود و بعد آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و بعد اسفناج خرد شده را نیز اضافه کنید و کمی هم بزنید تا برگ اسفناج نرم شود.

مرحله سوم: پخت اشکنه اسفناج

روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا به قل بیفتد، سیب زمینی نگینی شده را اضافه کنید و مواد را هم بزنید و زمانی که اشکنه جا افتاده و سیب زمینی ها پخته شد باید تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید و بگذارید تا تخم مرغ ها خودش را بگیرد و در انتها آب سماق را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید و نمک اشکنه را اندازه کنید، به همین راحتی اشکنه اسفناج آماده شده است. نوش جان


منبع: فرتاک نیوز

+

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn