کد خبر : 298314
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 خرداد 1404 - 15:25
0 بازدید

طرز تهیه سمنو فوری / به همراه تمام نکات درست کردن یه سمنوی خوشمزه

طرز تهیه سمنو فوری / به همراه تمام نکات درست کردن یه سمنوی خوشمزه

شایانیوز- سمنو یک خوردنی سنتی و پرطرفداره که اکثرا اون رو به عنوان یکی از آیتم های سفره هفت سین می شناسیم اما خب این دسر سنتی و خوشمزه، ارزش غذایی بالایی داره و مواد مغذی زیاد اون باعث شده تا به یک خوردنی مقوی و جذاب تبدیل بشه. درست کردن سمنو به شکل سنتی

شایانیوز- سمنو یک خوردنی سنتی و پرطرفداره که اکثرا اون رو به عنوان یکی از آیتم های سفره هفت سین می شناسیم اما خب این دسر سنتی و خوشمزه، ارزش غذایی بالایی داره و مواد مغذی زیاد اون باعث شده تا به یک خوردنی مقوی و جذاب تبدیل بشه.

درست کردن سمنو به شکل سنتی بسیار زمان بره چون شما ابتدا باید جوانه گندم آماده کنید و بعد اون رو در تهیه سمنو به کار ببرید اما خب روشی وجود داره تا سریع تر بتونید سمنو درست کنید. در این روش شما به جای جوانه گندم از پودر جوانه گندم آماده استفاده می کنید. در این مطلب، طرز تهیه سمنو فوری رو به شما آموزش میدیم، اگر از طرفداران سمنو هستید این دستور رو از دست ندید.

Samanoo-3

مواد لازم برای تهیه سمنو فوری

آرد نان سنگک یک کیلوگرم

پودر جوانه گندم ۳۰۰ گرم

آب ۳ لیتر

طرز تهیه سمنو فوری

مرحله اول

برای درست کردن سمنو فوری، ابتدا آب رو کم کم به پودر جوانه گندم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد این مخلوط رو از یک صافی رد کنید تا یکدست بشه.

مرحله دوم

مخلوط آب و پودر جوانه گندم رو کم کم به آرد الک شده اضافه کنید و هم بزنید. وقتی کاملا مخلوط شدن اون رو داخل یک قابلمه غیر استیل بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید.

Samanoo-1

مرحله سوم

زمانی که این مخلوط طوسی رنگ شد حرارت رو متوسط کنید و مرتب هم بزنید تا به غلظت برسه. وقتی غلیظ شد دوباره حرارت رو ملایم کنید و با هم زدن مداوم، سمنو رو سرخ کنید تا جایی که بافت اون از حلوا شل تر و از فرنی سفت تر بشه و رنگش به قهوه ای تیره تبدیل بشه.

مرحله چهارم

زمانی که رنگ سمنو قهوه ای تیره شد، کمی دیگه آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا سمنوی فوری شما آماده بشه. بعد از چند ساعت هم زدن، رنگ سمنو به رنگ قرمز جگری در میاد و آماده میشه.

فوت و فن درست کردن سمنو فوری

-در تمام مراحل پخت مخصوصا ابتدای پخت باید سمنو رو مرتب هم بزنید.

-در طول پخت می تونید به سمنو آب گرم اضافه کنید، فقط باید اجازه بدید تا بجوشه و ماندگاری سمنو افزایش پیدا کنه.

-سمنو هر چه بیشتر بجوشه، رنگش تیره‌ تر و مزه‌ ش شیرین‌ تر میشه.

-اگر سمنو رو به طور کامل سرخ نکنید، بعد از خوردن به ترشی معده و دل درد مبتلا میشید.

-سمنو رو بعد از خنک شدن، در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید.

Samanoo-2

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.

+

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn