کد خبر : 304004
تاریخ انتشار : چهارشنبه 21 خرداد 1404 - 2:45
دسته‌بندی نشده
0 بازدید

طرز تهیه بورک مرغ؛ جایگزین خوشمزه‌ای برای سمبوسه

طرز تهیه بورک مرغ؛ جایگزین خوشمزه‌ای برای سمبوسه

به گزارش پارسینه پلاس؛ اگر به دنبال یک میان‌وعده یا غذای سبک با طعمی متفاوت هستید، بورک مرغ می‌تواند انتخابی عالی باشد. این غذای ترکیه‌ای با ترکیب سینه مرغ، ذرت، پنیر پیتزا و ادویه‌های خوش‌عطر، طعمی لذیذ و بافتی ترد دارد. مواد لازم: – سینه مرغ (پخته و ریش‌ریش شده) – ذرت – پنیر پیتزا

به گزارش پارسینه پلاس؛ اگر به دنبال یک میان‌وعده یا غذای سبک با طعمی متفاوت هستید، بورک مرغ می‌تواند انتخابی عالی باشد. این غذای ترکیه‌ای با ترکیب سینه مرغ، ذرت، پنیر پیتزا و ادویه‌های خوش‌عطر، طعمی لذیذ و بافتی ترد دارد.

مواد لازم:

– سینه مرغ (پخته و ریش‌ریش شده)

– ذرت

– پنیر پیتزا

– جعفری خرد شده

– سس مایونز (یا پنیر خامه‌ای برای انسجام بهتر)

– خمیر یوفکا

– نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پول بیبر

نکات مهم:

– هنگام پیچیدن بورک، خمیر یوفکا را با دستمال مرطوب بپوشانید تا خشک نشود.

– می‌توانید بورک را در فر با دمای ۱۸۰ درجه و کمی روغن یا تخم‌مرغ رومال بپزید تا طلایی و برشته شود.

این غذا نه‌تنها خوشمزه است، بلکه به‌راحتی در خانه قابل تهیه بوده و جایگزین مناسبی برای سمبوسه‌های معمولی محسوب می‌شود.

+

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn