تارت یکی از شیرینی های خشک به حساب می آید که بسته به این که داخل آن از چه موادی پر شده باشد، نام متفاوتی دارد. کراس تارت یکی از این نوع شیرینی ها است که مواد تارت را در قالب تارت قرار می دهیم.
آموزش از پیج خوبمون:
۱ بسته بیسکوییت ساقه طلایی
۵۰ گرم کره ذوب شده
لایه وسطی:
۵۰ گرم خامه صبحانه
۱۵۰گرم پنیر خامه ای ویلی
۱ قاشق نوتلا یا شکلات صبحانه
یک و نیم قاشق پودر ژلاتین
نصف لیوان آب سرد
۲قاشق پودر قند
لایه آخر:
۳قاشق نوتلا یا خامه صبحانه
نصف لیوان شیر
نصف قاشق پودر ژلاتین
چجوری درستش کنیم؟
بیسکوییت رو پودر کنید بهش کره ذوب شده رو اضافه کنید و بریزید داخل قالب یا طلق و یک ساعت داخل یخچال بزارید
پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و بزارید روی حرارت کتری تا ژلاتین حل بشه .خامه صبحانه و پنیر خانه ای و پودر قند و نوتلا و ژلاتین بن ماری شده که خنک شده رو مخلوط کنید تا یکدست بشه و بریزید روی کراست بیسکوییتی و مجدد داخل یخچال بزارید تا کاملا ببنده
برای لایه آخرم کافیه شیر و نوتلا و ژلاتین رو بزارید روی حرارت تا کاملا یکدست بشه و وقتی خنک شد بریزید داخل قالب و بزارید یخچال تا کاملا ببنده حدودا ۳ _۴ ساعت کافیه
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰