ترفندهایی برای جلوگیری از خمیر شدن باقلواهای خانگی

چرا باقلوا خمیر می شود؟ نمناک نوشت: در پاسخ به این سوال میتوان ۲ دلیل را مطرح کرد که شامل: ۱. اضافه کردن شربت وقتی باقلواها داغ هستنددر تهیه باقلوا به این نکته توجه کنید که زمانی که باقلواها داغ هستند، شربت را اضافه نکنید زیرا باقلوای شما خمیر می شود. ۲. ریختن شربت داغ
چرا باقلوا خمیر می شود؟
نمناک نوشت: در پاسخ به این سوال میتوان ۲ دلیل را مطرح کرد که شامل:
۱. اضافه کردن شربت وقتی باقلواها داغ هستند
در تهیه باقلوا به این نکته توجه کنید که زمانی که باقلواها داغ هستند، شربت را اضافه نکنید زیرا باقلوای شما خمیر می شود.
۲. ریختن شربت داغ روی باقلوا
همچنین شربت داغ را روی باقلواها نریزید زیرا احتمال خمیر شدن باقلواها وجود دارد.
نکات مهم دیگر
برای تهیه باقلوا، خمیر مخصوص باقلوا را که خمیری نازک و به صورت لایه لایه است را روی هم قرار داده و با مواد میانی مانند پسته و گردو و گاها بادام و فندق پر می کنند و در فر قرار می دهند تا آماده شود. سپس شربتی شیرین و خوشمزه را روی آن می ریزند تا باقلوا طعم شیرین و بی نظیری پیدا کند.
برای تهیه باقلوا می توان از خمیرهای آماده استفاده نمود، درست کردن خمیر خانگی زمان بر بوده و با کمی غفلت کیفیت شیرینی را از بین می برد پس برای داشتن باقلوای خوشمزه و ترد بهتر است از خمیرهای آماده و مخصوص برای تهیه باقلوا استفاده نمایید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰