کد خبر : 316019
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 مرداد 1404 - 5:03
دسته‌بندی نشده
1 بازدید

کاهش کلسترول و قند خون فقط با خوردن این میوه

کاهش کلسترول و قند خون فقط با خوردن این میوه

به گزارش پارسینه و به نقل از ایسنا، مردم در سراسر جهان سیب را به دلیل طعم و تنوع بی‌نظیرش دوست دارند و سالانه نزدیک به ۱۰۰ میلیون تن از این میوه تولید می‌شود. این میوه محبوب، منبعی غنی از مواد شیمیایی گیاهی مانند فلاوانول‌ها است که نقش مهمی در حفظ وزن سالم و کاهش خطر ابتلا

به گزارش پارسینه و به نقل از ایسنا، مردم در سراسر جهان سیب را به دلیل طعم و تنوع بی‌نظیرش دوست دارند و سالانه نزدیک به ۱۰۰ میلیون تن از این میوه تولید می‌شود. این میوه محبوب، منبعی غنی از مواد شیمیایی گیاهی مانند فلاوانول‌ها است که نقش مهمی در حفظ وزن سالم و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی دارند.

یکی از مهم‌ترین ترکیبات موجود در سیب، فیبری به نام پکتین است. این فیبر قدرتمند به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) در خون کمک کرده و با کاهش جذب قند و چربی از غذا، باعث تثبیت سطح قند خون می‌شود. این ویژگی، خواص سیب را برای افراد مبتلا به دیابت یا در معرض خطر آن، دوچندان می‌کند.

تحقیقات علمی نیز این فواید را تایید می‌کنند. یک بررسی در سال ۲۰۱۷ نشان داد که مصرف منظم سیب با کاهش ۱۸ درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ همراه است. مطالعه دیگری در سال ۲۰۲۲ نیز اثبات کرد که مصرف سیب و فرآورده‌های آن می‌تواند به طور موثری سطح کلسترول را در بدن کاهش دهد.

قدرت سیب در پیشگیری از بیماری‌ها به همین‌جا ختم نمی‌شود. به لطف ترکیبات زیست فعال و فیتوشیمیایی‌ها، یک رژیم غذایی سالم که شامل سیب باشد، می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را تا ۴۰ درصد کاهش دهد. برخی مطالعات به طور خاص، مصرف سیب را با کاهش خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان مرتبط دانسته‌اند و این موضوع اهمیت سلامتی با تغذیه را نشان می‌دهد.

جانت کولسون، استاد تغذیه در دانشگاه ایالتی میدل تنسی، می‌گوید: «سیب شاید ویتامین C یا آهن زیادی نداشته باشد، اما ترکیبات فوق‌العاده دیگری دارد که به ارتقای سلامتی بدن کمک می‌کنند.» این ترکیبات شامل پلی‌فنول‌ها، آنتی‌اکسیدان‌های قوی، هستند که در بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات نیز یافت می‌شوند.

پلی‌فنول‌ها با کنترل رادیکال‌های آزاد (مولکول‌های آسیب‌رسان به سلول‌ها) در بدن، از التهاب طولانی‌مدت جلوگیری می‌کنند. این فرآیند، خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی و سرطان را به شکل چشمگیری کاهش می‌دهد و بار دیگر ثابت می‌کند که ضرب‌المثل «خوردن یک سیب در روز، شما را از دکتر بی‌نیاز می‌کند» یک حقیقت علمی است.


+

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn