کد خبر : 327984
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۴

پاستا فتوچینی با بیکن فرانسوی و سس مخصوص

پاستا فتوچینی با بیکن فرانسوی و سس مخصوص

همشهری آنلاین – خدیجه نوروزی: سس آلفردو، کرمی و پنیری رنگ است که با مهارت دقیق طبخ می‌شود تا بافتی یک دست و خامه‌ای به غذا ببخشد. ماکارونی فتوچینی هم به دلیل بافت نرم و طعم خنثی، یک تکمیل‌کننده عالی برای این سس است. پخت صحیح این دو با هم، شما را به یک شاهکار

همشهری آنلاین – خدیجه نوروزی: سس آلفردو، کرمی و پنیری رنگ است که با مهارت دقیق طبخ می‌شود تا بافتی یک دست و خامه‌ای به غذا ببخشد. ماکارونی فتوچینی هم به دلیل بافت نرم و طعم خنثی، یک تکمیل‌کننده عالی برای این سس است. پخت صحیح این دو با هم، شما را به یک شاهکار آشپزی خانگی رهنمون می‌سازد که همه را شگفت‌زده خواهد کرد. با ما همراه باشید تا دستور پخت این غذای خوشمزه و بی نظیر را به شما آموزش دهیم.

بیشتر بخوانید:

خیارشور لهستانی با ماندگاری بالا و بدون کپک زدگی + روش تهیه

پاستا فتوچینی با بیکن فرانسوی و سس مخصوص

مواد اولیه

پاستا فتوچینی ۲۰۰ گرم
بیکن فرانسوی یا هر بیکنی دوست داشتید ۲۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
شیر یک پیمانه
نمک و فلفل سیاه
پنیر پارمزان نصف پیمانه
سیر ۲ حبه
فلفل چیلی به دلخواه
کره ۲۵ گرم

طرز تهیه

ابتدا بیکن فرانسوی را خرد کنید و داخل تابه کره را روی حرارت ذوب کنید و بیکن با فلفل چیلی تفت دهید.

قارچ را نیز ورقه ای خرد و اضافه کنید.

شیر و خامه ای که به دمای محیط رسیده را با هم مخلوط کنید و به تابه اضافه کنید.

کمی نمک فلفل سیاه و پنیر پارمزان هم اضافه کنید.

پاستا را داخل آب جوش و نمک بریزید و کمی که پخت و نرم شد، زمانی که وسط آن هنوز خام است پاستاها را آبکش و به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. باید پاستا هم روی حرارت با سس بپزد و این کار موجب می شود تا خمیر نشود.

بعد از ۶ تا ۷ دقیقه پاستای فتوچینی شما آماده است و می توانید آن را سرو کنید. نوش جان.

پاستا فتوچینی با بیکن فرانسوی و سس مخصوص

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار