کد خبر : 331886
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۸

طرز تهیه کباب تابه ای با سس انار و گردو با طعمی ملایم و ملس برای یلدا

طرز تهیه کباب تابه ای با سس انار و گردو با طعمی ملایم و ملس برای یلدا

کباب تابه ای با سس انار و گردو، یک انتخاب عالی برای کسانی است که به دنبال طعمی متفاوت و جذاب در غذاهای ایرانی هستند. این کباب با ترکیب گوشت چرخ کرده و گردو، طعمی لذیذ و مقوی پیدا می کند که همراه با سس انار و رب انار، طعمی ملس و دلپذیر به آن

کباب تابه ای با سس انار و گردو، یک انتخاب عالی برای کسانی است که به دنبال طعمی متفاوت و جذاب در غذاهای ایرانی هستند. این کباب با ترکیب گوشت چرخ کرده و گردو، طعمی لذیذ و مقوی پیدا می کند که همراه با سس انار و رب انار، طعمی ملس و دلپذیر به آن می دهد. وقتی کباب ها در این سس غوطه ور می شوند و با حرارت ملایم پخته می شوند، طعمی نرم و لذیذی دارد که هر لقمه اش فوق العاده خوشمزه است و شما حتما این غذا را در برنام هفتگی خود قرار می دهید.. این غذا علاوه بر طعم فوق العاده اش، به خاطر ظاهر زیبا و جذابش می تواند در مهمانی ها و دورهمی ها بدرخشد.

مواد لازم برای تهیه سس
سس انار ۴ قاشق غذا خوری
رب انار ۱ ق غذا خوری
گردوی پودر شده ۳ ق غذا خوری
نمک و فلفل هر کدام ۱ قاشق چای خوری
آب جوش ۱ لیوان
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد (رنده شده و آب گرفته)
گردوی پودر شده ۳ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زعفران هر کدام ۱/۲ قاشق چای خوری

۱مرحله اول: آماده سازی کباب
در یک کاسه، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده و آب گرفته، گردوی پودر شده، نمک، فلفل و زعفران را با هم مخلوط کنید. مواد را خوب ورز دهید تا کاملا یکدست و منسجم شوند.

۲مرحله دوم: پهن کردن مواد
مخلوط گوشت را داخل یک تابه با قطر ۲۲ سانتی متر پهن کنید. اگر از تابه بزرگ تر استفاده می کنید، در نظر داشته باشید که کباب ها ممکن است پس از پخت کوچک تر شوند.

۳مرحله سوم: سرخ کردن
۲ قاشق غذا خوری روغن (ترجیحا روغن کرمانشاهی) روی سطح گوشت بریزید. تابه را روی حرارت بالا قرار دهید و کباب را از هر دو طرف سرخ کنید. برای این مرحله، درب تابه را نبندید تا کباب ها بخار نکنند و بافتشان ترد شود.

۴مرحله چهارم: پخت کباب
در یک کاسه، سس انار، رب انار، گردوی پودر شده، نمک، فلفل و آب جوش را مخلوط کنید تا یکدست شوند.پس از سرخ شدن کباب ها، سس آماده شده را روی آن ها بریزید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید کباب ها با حرارت ملایم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند و سس به خورد آن ها برود.این کباب خوشمزه را می توانید همراه با برنج، نان یا سبزیجات تازه سرو کنید.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار