کد خبر : 343228
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴ - ۲:۳۱

این میوه‌ها و سبزیجات را با پوست بخورید تا پرانرژی بمانید!

این میوه‌ها و سبزیجات را با پوست بخورید تا پرانرژی بمانید!

بسیاری از ما عادت داریم پوست میوه و سبزیجات را دور بریزیم، در حالی‌که بخش زیادی از فیبر، ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها در همین پوست‌ها نهفته است. آشنایی با پوست‌های خوراکی می‌تواند به بهبود تغذیه و پیشگیری از بیماری‌ها کمک کند. پوست کدام میوه ها و سبزیجات؟سیب‌زمینیپوست سیب‌زمینی سرشار از فیبر، ویتامین‌های B و C، پتاسیم،

بسیاری از ما عادت داریم پوست میوه و سبزیجات را دور بریزیم، در حالی‌که بخش زیادی از فیبر، ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها در همین پوست‌ها نهفته است. آشنایی با پوست‌های خوراکی می‌تواند به بهبود تغذیه و پیشگیری از بیماری‌ها کمک کند.

پوست کدام میوه ها و سبزیجات؟
سیب‌زمینی
پوست سیب‌زمینی سرشار از فیبر، ویتامین‌های B و C، پتاسیم، کلسیم و آهن است.

هلو
پوست کرک‌دار هلو منبعی غنی از فیبر، ویتامین A و آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل کاروتنوئیدهاست که به سلامت چشم‌ها کمک می‌کند.

بادمجان
پوست بادمجان به‌ویژه انواع بنفش آن، سرشار از آنتی‌اکسیدان است؛ هرچند ممکن است کمی سفت به نظر برسد.

هندوانه
در پوست سفید هندوانه آمینواسیدی به نام سیترولین وجود دارد که به کاهش درد عضلانی کمک می‌کند. می‌توانید آن را ترشی بیندازید، در غذا تفت دهید یا آبگیری کنید.

 

سیب
پوست سیب بیش از گوشت آن فیبر و ویتامین دارد. همچنین آنتی‌اکسیدانی به نام کوارستین در پوست سیب وجود دارد که به سلامت مغز و ریه‌ها کمک می‌کند.

 

خیار
بیشتر مواد مغذی خیار در پوست سبز تیره آن است؛ سرشار از فیبر، پتاسیم، ویتامین K و آنتی‌اکسیدان. البته اگر خیار مومی یا غیرارگانیک باشد، بهتر است پوستش گرفته شود.

کیوی
پوست کیوی کمی زبر است، اما آنتی‌اکسیدان، فلاونوئید و ویتامین C فراوانی دارد. می‌توانید پرزهای آن را بتراشید و همراه با میوه مصرف کنید.

 

کدو سبز
پوست کدو سبز حاوی فیبر، پتاسیم، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل لوتئین و زآگزانتین است. می‌توان تلخی آن را با ترکیب در سالاد یا غذا کاهش داد.

موز
پوست موز تلخ و سفت است اما سرشار از پتاسیم، آنتی‌اکسیدان و آمینواسید تریپتوفان (مفید برای خلق‌وخو) است. می‌توانید آن را بجوشانید و خشک کنید تا در چای یا اسموتی استفاده شود.

 

پرتقال

پوست پرتقال دو برابر گوشت آن ویتامین C دارد و همچنین سرشار از کلسیم، منیزیم و ویتامین‌های گروه B است. چون هضمش دشوار و طعمش تلخ است، بهترین راه مصرف آن استفاده به‌صورت رنده (زست) در سالاد، دسر یا حتی کنار شکلات است.

 

 

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار