کد خبر : 344156
تاریخ انتشار : جمعه ۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۱

طرز تهیه بروسکتای کدوسبز ساده با طعمی باورنکردنی

طرز تهیه بروسکتای کدوسبز ساده با طعمی باورنکردنی

به گزارش پارسینه پلاس،بروسکتا (Bruschetta) یک پیش غذای ایتالیایی است که به دلیل سادگی و طعم لذیذش، در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. بروسکتا معمولاً از نان تست شده، روغن زیتون، سیر و مواد مختلف دیگر تهیه می شود. یکی از نسخه های جذاب و سالم این پیش غذا، بروسکتای کدوسبز است. کدوسبز به عنوان یک

به گزارش پارسینه پلاس،بروسکتا (Bruschetta) یک پیش غذای ایتالیایی است که به دلیل سادگی و طعم لذیذش، در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. بروسکتا معمولاً از نان تست شده، روغن زیتون، سیر و مواد مختلف دیگر تهیه می شود. یکی از نسخه های جذاب و سالم این پیش غذا، بروسکتای کدوسبز است.

کدوسبز به عنوان یک سبزی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی طعم دلپذیری به بروسکتا اضافه می کند و خواص غذایی آن را نیز بهبود می بخشد. در این مقاله، به طرز تهیه بروسکتای کدوسبز و نکات مربوط به آن می پردازیم.

مواد لازم برای تهیه بروسکتای کدوسبز

برای تهیه بروسکتای کدوسبز به مواد زیر نیاز دارید:

مواد اصلی:

  •  نان باگت یا نان تست: ۴ برش
  •  کدوسبز: ۲ عدد متوسط
  •  سیر: ۲ حبه
  •  روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  •  پنیر پارمزان رنده شده: ۱/۲ فنجان
  •  فلفل سیاه: به مقدار لازم
  •  نمک: به مقدار لازم
  •  ریحان تازه (اختیاری): برای تزئین

بروسکتای کدوسبز

نکات مهم:

کدوسبز را می توانید به صورت خلالی یا مکعبی خرد کنید.

برای طعم بهتر، از روغن زیتون با کیفیت استفاده کنید.

می توانید از انواع دیگر پنیرها نیز استفاده کنید.

طرز تهیه بروسکتای کدوسبز

مرحله ۱: آماده سازی کدوسبز

شستن کدوسبز: ابتدا کدوسبزها را زیر آب شسته و پوست آن ها را برش دهید (در صورت تمایل می توانید پوست کدوسبز را نگه دارید).

خرد کردن: کدوسبزها را به صورت خلالی یا مکعبی خرد کنید.

مرحله ۲: پخت کدوسبز

حرارت دادن تابه: یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید.

اضافه کردن سیر: حبه های سیر را رنده کرده و به تابه اضافه کنید. اجازه دهید سیر کمی طلایی شود.

اضافه کردن کدوسبز: سپس، کدوسبزهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و به مدت ۵-۷ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

چاشنی زدن: در این مرحله، به کدوسبز نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. پس از اینکه کدوسبزها نرم شدند، آن ها را از روی حرارت بردارید.

مرحله ۳: تهیه نان بروسکتا

تست کردن نان: برش های نان باگت یا تست را در یک تابه یا روی گریل با کمی روغن زیتون تست کنید تا طلایی و ترد شوند.

مالیدن سیر: در صورت تمایل، می توانید حبه های سیر را به آرامی روی نان تست بکشید تا عطر سیر به نان منتقل شود.

روش پخت بروسکتای کدوسبز

مرحله ۴: ترکیب نان و کدوسبز

اضافه کردن کدوسبز به نان: مقدار مناسبی از مخلوط کدوسبز را روی هر برش نان بگذارید.

اضافه کردن پنیر: پنیر پارمزان رنده شده را روی کدوسبزها بپاشید.

تزئین: در نهایت، برای زیباتر شدن بروسکتا، می توانید چند برگ ریحان تازه روی آن قرار دهید.

مرحله ۵: سرو بروسکتا

بروسکتای کدوسبز آماده است. آن را در ظرف سرو قرار دهید و بلافاصله با دوستان و خانواده تان میل کنید. این پیش غذا به عنوان یک خوراکی خوشمزه و سالم، به ویژه در مهمانی ها و گردهمایی ها بسیار مناسب است.

آشنایی با ارزش غذایی و خواص کدو سبز

کدو سبز یکی از انواع سبزیجاتی است که علاوه بر کاربرد فراوان، خواص زیادی نیز دارد. در این مطلب قصد داریم میزان کالری، ارزش غذایی و خواص کدو سبز را به…

نکات و ترفندهای تهیه بروسکتای کدوسبز

تنوع در مواد: می توانید از ترکیب های مختلف سبزیجات، مانند فلفل دلمه ای یا گوجه فرنگی، به همراه کدوسبز استفاده کنید.

استفاده از ادویه های مختلف: اگر تمایل دارید، می توانید از ادویه های مختلف مانند پودر آویشن یا پودر پاپریکا برای طعم دهی بیشتر استفاده کنید.

سرو داغ: بروسکتای کدوسبز باید به صورت داغ سرو شود تا طعم و عطر آن بهتر حس شود.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار