یک فنجان چای چه بلایی سر ما می آورد؟

دکتر سوراب ستی، متخصص گوارش که در دانشگاههای هاروارد و استنفورد آموزش دیده، اخیرا در پستی در اینستاگرام، برخی از عادات مرتبط با چای را که برای سلامت روده و کبد خوب نیستند، به اشتراک گذاشته است. به گفته سوراب، باید چای را در حد اعتدال نوشید و همچنین باید به میزان کافئین و زمان مصرف آن توجه داشت.
دکتر سوراب ستی، متخصص گوارش که در دانشگاههای هاروارد و استنفورد آموزش دیده، اخیرا در پستی در اینستاگرام، برخی از عادات مرتبط با چای را که برای سلامت روده و کبد خوب نیستند، به اشتراک گذاشته است. به گفته سوراب، باید چای را در حد اعتدال نوشید و همچنین باید به میزان کافئین و زمان مصرف آن توجه داشت. برای خواندن جزئیات بیشتر این مطلب را بخوانید.
چای با معده خالی
باعث تحریک پوشش معده و منجر به رفلاکس، حالت تهوع و ناراحتی میشود.
شکر و چایهای شیرین
به گفته سوراب، چای سرد یا چای همراه شیر و شکر منجر به کبد چرب و خطر دیابت میشود.
مصرف بیش از حد عصاره چای سبز
مصرف بیش از حد مکمل چای سبز، نه چای دم کرده، با سمیت کبدی نادر اما واقعی مرتبط است.
چای سمزدا یا لاغری
این چایها اغلب منجر به کمآبی بدن، عدم تعادل الکترولیتها میشوند و در درازمدت ممکن است به روده آسیب برسانند.
چای خیلی داغ
طبق گفته سوراب، نوشیدن چای خیلی داغ یا هر چیزی که دمای آن بالای ۶۵ درجه سانتیگراد باشد، میتواند خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش دهد.
چای آخر شب
اگر شب چای بنوشید، کافئین ساعتها در بدن باقی میماند، خواب را مختل میکند و این امر بر سلامت کبد تأثیر بیشتری میگذارد.
چگونه مضرات چای را کاهش دهیم؟
مصرف به اندازه: مصرف چای را در حد معقول نگه دارید. به طور کلی، مصرف ۳ تا ۴ فنجان چای در روز برای اکثر افراد بیخطر است. مصرف بیش از حد ممکن است منجر به مشکلات گوارشی یا دیگر عوارض جانبی شود.
کاهش مصرف کافئین: چای حاوی کافئین است که میتواند منجر به مشکلاتی نظیر بیخوابی، اضطراب و افزایش ضربان قلب شود. برای کاهش مصرف کافئین، میتوانید از چایهای بدون کافئین یا چایهای گیاهی استفاده کنید.
پرهیز از مصرف چای با غذا: چای میتواند جذب برخی مواد معدنی مانند آهن را کاهش دهد. بهتر است چای را حداقل ۱ ساعت پس از وعده غذایی بنوشید تا جذب آهن تحت تأثیر قرار نگیرد.
کاهش مصرف قند و شکر: اگر چای را با قند و شکر زیاد مصرف کنید، ممکن است به مشکلاتی مانند افزایش وزن و دیابت مبتلا شوید. سعی کنید از شیرینکنندههای طبیعی یا کاهش میزان قند استفاده کنید.
خرید چای با کیفیت: برخی از چایها ممکن است حاوی مواد شیمیایی یا آلودگیهای زیستمحیطی باشند. برای کاهش خطرات، چایهای با کیفیت و ارگانیک را انتخاب کنید.
منبع: همشهری
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0