همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: از طرز تهیه ساده عدسی اسفناج گرفته تا خواص فوق العاده آن، این خوراکی محبوب نه تنها در رژیم غذایی افراد گیاه خوار بلکه در هر سفره ای جایگاه ویژه ای دارد. با ما همراه باشید.
بیشتر بدانید:
رسپی متفاوت عدسی ؛ لعاب دار و خوشمزه بهتر از قهوه خانه و رستوران
مواد اولیه
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
عدس ۲۰۰ گرم
اسفناج ۴۰۰ گرم
شوید تازه یک مشت
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه یا قرمز به میزان لازم
پودر گشنیز ۱ قاشق مرباخوری
گلپر ۱ ۱.۵ قاشق مرباخوری
استاک یا عصاره گوشت ۱ بسته
کره حیوانی به میزان لازم
پیاز ۱ عدد متوسط
آب نارنج ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه عدسی اسفناج
ابتدا یک عدد سیب زمینی را پوست بکنید و به ۸ قسمت تقسیم کنید.
یک دسته شوید تازه را بشویید و ریز ریز خرد کنید.
سفناج ها را نیز زیر خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و با کره حیوانی یا هر روغنی که دم دست دارید تفت دهید.
پیازها که سرخ شد پودر گشنیز، 1 قاشق مرباخوری گلپر، فلفل سیاه یا قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
عصاره گوشت را هم اضافه کنید و اسفناج ها را با پیازها تفت دهید و اجازه دهید تا اسفناج ها بپزد و آب شود.
حالا نوبت اضافه کردن و تفت دادن شویدهاست.
سیب زمینی ها را هم اضافه کنید. اگر دوست نداشتید سیب زمینی بریزید می توانید آن را حذف کنید و یک رب آخر برای لعاب انداختن عدسی به آن یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. دقت کنید آرد را ابتدا در یک کاسه با آب سرد مخلوط و سپس به عدسی اضافه کنید تا گلوله گلوله نشود.
عدس هایی که از قبل خیس کردید را هم به ترکیب بالا اضافه کنید. ۴ لیوان آب جوش اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید و درب ظرف را بگذارید و زمان دهید تا عدس ها بپزند.
وقتی سیب زمینی ها پخت آن را از قابلمه جدا کنید و با گوشت برقی پوره کنید و به دسی اضافه کنید. هنگام میکس کردن کمی هم عدس پخته با سیب زمینی ها میکس کنید که عدسی اسفناج خوب لعاب بیندازد.
مواد میکس شده را به عدسی اضافه کنید و دوباره نصف قاشق مربا خوری گلپر به عدسی اضافه کنید. کمی هم آب نارنج اضافه کنید و اجازه دهید نیم ساعت دیگر روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد. حواستان باشد حتما تست نمک بگیرید که کم نمک نباشد. نوش جان.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0