کد خبر : 352958
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱

دستور پخت شیرینی اولیبولن؛ نماد خوشمزه فرهنگ هلند

دستور پخت شیرینی اولیبولن؛ نماد خوشمزه فرهنگ هلند

به گزارش پارسینه،  در دنیای گسترده ی غذاها و شیرینی ها، هر کشور دارای دنیای خاص خود است که با طعم ها و مواد اولیه منحصر به فرد، فرهنگ غذایی آن را به نمایش می گذارد. یکی از شیرینی های منحصر به فرد و محبوب هلند، شیرینی اولیبولن است که طعمی لذیذ و بافتی نرم و

به گزارش پارسینه،  در دنیای گسترده ی غذاها و شیرینی ها، هر کشور دارای دنیای خاص خود است که با طعم ها و مواد اولیه منحصر به فرد، فرهنگ غذایی آن را به نمایش می گذارد. یکی از شیرینی های منحصر به فرد و محبوب هلند، شیرینی اولیبولن است که طعمی لذیذ و بافتی نرم و ترد دارد. اولیبولن ها در واقع توپ های سرخ شده ای هستند که معمولاً در جشن ها و مناسبت های خاص تهیه می شوند و یکی از نمادهای غذایی هلند به شمار می روند. در این مقاله، به بررسی مواد اولیه و طرز تهیه این شیرینی خوشمزه می پردازیم.

مواد لازم برای تهیه اولیبولن

برای تهیه این شیرینی خوشمزه، به مواد زیر نیاز داریم:

  •  آرد سفید شیرینی: 500 گرم
  •  پودر خمیرمایه: 1 قاشق غذاخوری
  •  شیر ولرم: 300 میلی لیتر
  •  تخم مرغ: 2 عدد
  •  کره ذوب شده: 50 گرم
  •  کشمش: به میزان لازم
  •  نمک: نصف قاشق چای خوری
  •  شکر: 2 قاشق غذاخوری
  •  روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
  •  پودر قند برای تزیین: به میزان لازم

شیرینی اولیبولن

طرز تهیه اولیبولن

مرحله اول: آماده سازی خمیر

برای شروع، شیر ولرم را به همراه مخمر و شکر داخل یک کاسه بریزید و به آرامی مخلوط کنید. این مخلوط را به مدت 10 دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید تا مخمر فعال شود. سپس تخم مرغ ها، کره ذوب شده و نمک را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.

حالا آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از دست یا یک قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر نرمی شکل بگیرد. در این مرحله، کشمش ها را هم به خمیر اضافه کرده و دوباره ورز دهید تا تمام مواد به خوبی مخلوط شوند.

با یک دستورالعمل ساده و سریع، شیرینی لوکما یا لقمات ترکی را در خانه بپزید و از طعم بی نظیر و بافت ترد آن لذت ببرید.

مرحله دوم: استراحت خمیر

پس از اینکه خمیر آماده شد، روی ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یک مکان گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. این مرحله بسیار مهم است چرا که باعث می شود خمیر به خوبی عمل بیاید و بعد از سرخ کردن، نرم و پوک باشد.

مرحله سوم: سرخ کردن اولیبولن

در یک قابلمه عمیق یا ماهی تابه، روغن را بریزید و آن را روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی روغن داغ شد، با قاشق غذاخوری توپ هایی از خمیر را بردارید و به آرامی در روغن داغ بیندازید. شیرینی ها باید در روغن غوطه ور شوند تا به خوبی سرخ شوند.

اجازه دهید اولیبولن ها به مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ شوند تا طلایی و ترد شوند. پس از سرخ شدن، آنها را روی کاغذ جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

طرز تهیه شیرینی اولیبولن

مرحله چهارم: تزیین و سرو

پس از اینکه اولیبولن ها خنک شدند، آنها را با پودر قند تزیین کنید و در ظرف سرو قرار دهید. این شیرینی ها بهترین گزینه برای مهمانی ها و جشن ها هستند و می توانند با چای یا قهوه سرو شوند.

نکات مهم در تهیه اولیبولن

کیفیت آرد: آرد یکی از مواد اصلی در تهیه این شیرینی است و کیفیت آن بر نتیجه نهایی تاثیرگذار است. بنابراین، از آرد با کیفیت استفاده کنید تا شیرینی نرم و لذیذی داشته باشید.

عملکرد مخمر: مخمر باید به خوبی عمل کند تا خمیر به خوبی پف کند. اگر مخمر تازه نیست، ممکن است نتیجه نهایی مطلوب نباشد.

درجه حرارت روغن: دقت کنید که روغن به اندازه کافی داغ باشد تا اولیبولن ها به خوبی سرخ شوند و بیرون آنها ترد و داخل آنها نرم باقی بماند.


منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار