کد خبر : 353286
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۸

ناهارت با من: طرز تهیه کباب تابه‌ای مرغ با سس زرشک؛ یک غذای متفاوت و خوشمزه برای طرفداران کباب

ناهارت با من: طرز تهیه کباب تابه‌ای مرغ با سس زرشک؛ یک غذای متفاوت و خوشمزه برای طرفداران کباب

به گزارش پارسینه، برای تهیه این کباب لذیذ، به مواد زیر نیاز دارید: ترکیب ران و سینه مرغ چرخ شده: 500 گرم پیاز متوسط: 1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز: 1 عدد کوچک جعفری: 1 دسته آرد سوخاری: 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه):

به گزارش پارسینه، برای تهیه این کباب لذیذ، به مواد زیر نیاز دارید:

ترکیب ران و سینه مرغ چرخ شده: 500 گرم

پیاز متوسط: 1 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز: 1 عدد کوچک

جعفری: 1 دسته

آرد سوخاری: 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم

ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه): به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

روش تهیه کباب

مراحل زیر را دنبال کنید تا کباب تابه‌ای مرغ شما آماده شود:

آماده‌سازی مایه کباب:

پیاز را رنده کرده و به مرغ چرخ شده اضافه کنید. توجه داشته باشید که فقط آب اضافی که به صورت طبیعی ته ظرف رنده جمع شده است را دور بریزید و پیاز را کاملاً فشار ندهید؛ این کار از خشک شدن کباب بعد از پخت جلوگیری می‌کند.

فلفل دلمه‌ای و جعفری را داخل غذاساز بریزید تا پوره شوند و سپس آن را به ترکیب مرغ و پیاز اضافه کنید.

نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه و آرد سوخاری را افزوده و مواد را به خوبی با دست ورز دهید تا کاملاً یکدست شوند.

پخت کباب

یک تابه مناسب را کمی چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

به اندازه 2 قاشق غذاخوری سرپر از مایه کباب برداشته، در کف دست گرد کنید و درون تابه بچینید.

مقداری زعفران دم کرده غلیظ روی کباب‌ها بریزید.

اجازه دهید یک طرف کباب بپزد و سرخ شود، سپس کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.

دوباره روی کباب‌ها زعفران بریزید. پس از پخت کامل، حرارت را خاموش کنید.

تهیه سس زرشک مخصوص

این سس خاص، طعم کباب تابه‌ای مرغ شما را تکمیل می‌کند:

مواد لازم برای سس

روغن: 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

رب انار: نصف قاشق غذاخوری

گردو خرد شده: 3 عدد

زرشک: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس

در یک قابلمه کوچک، رب گوجه فرنگی و 1 قاشق روغن را حدود سی ثانیه روی حرارت تفت دهید.

آب جوش را اضافه کنید.

مقداری نمک، رب انار، گردو خرد شده و زرشک را افزوده و هم بزنید.

صبر کنید تا سس به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید سس کم کم بپزد و به غلظت دلخواه برسد.

نکته: رب انار مرغوب نه باید بیش از حد سیاه و سفت باشد و نه بوی ترشیدگی بدهد. اگر رب انار شما غلیظ بود، می‌توانید آن را با کمی سرکه رقیق کنید.

سرو و نکات تکمیلی

کباب‌های پخته شده را در ظرف سرو چیده و سس زرشک را در کنار آن قرار دهید.

این غذای لذیذ را معمولاً با کته زعفرانی سرو می‌کنند.

نکته مهم در مورد زعفران: برای داشتن زعفران پررنگ‌تر و غلیظ‌تر، آن را کاملاً پودر کرده و به ازای هر 1 قاشق چای‌خوری زعفران، 2 قاشق سوپ‌خوری آب جوش و 2 تکه یخ اضافه کنید. افزودن یخ باعث “شوک” به زعفران شده و رنگ‌دهی آن را افزایش می‌دهد.


منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار