کد خبر : 362391
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۲:۴۵

گرفتن روغن اضافی غذا با یخ ؛‌ یک ترفند ساده

گرفتن روغن اضافی غذا با یخ ؛‌ یک ترفند ساده

به گزارش همشهری آنلاین، اگر خورش یا سوپ شما بیش از حد چرب شده و ظاهر خوشایندی ندارد، نگران نباشید! با یک ترفند ساده و در دسترس می‌توانید روغن اضافی غذا را به‌راحتی بگیرید. تنها با استفاده از یک تکه یخ و ملاقه، می‌توان چربی‌های روی سطح خورش را بدون تغییر در طعم غذا جمع‌آوری

به گزارش همشهری آنلاین، اگر خورش یا سوپ شما بیش از حد چرب شده و ظاهر خوشایندی ندارد، نگران نباشید! با یک ترفند ساده و در دسترس می‌توانید روغن اضافی غذا را به‌راحتی بگیرید. تنها با استفاده از یک تکه یخ و ملاقه، می‌توان چربی‌های روی سطح خورش را بدون تغییر در طعم غذا جمع‌آوری کرد.

گرفتن روغن اضافی غذا با یخ

برای رفع این مشکل نیازی به ابزار خاص یا دور ریختن روغن ندارید. کافی است یک تکه یخ را داخل ملاقه بگذارید و ته آن را به‌آرامی روی سطح خورش قرار دهید.

با تماس ملاقه سرد با غذا، چربی‌ها به آن می‌چسبند و به‌سادگی جدا می‌شوند.

این روش سریع، کم‌هزینه و کاربردی است و بدون تغییر در طعم و کیفیت غذا، خورش شما را خوش‌ظاهرتر و سالم‌تر می‌کند.

ویدئو این ترفند را در لینک زیر ببینید:

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار