کد خبر : 375653
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸

مقدار حبوبات آش رشته نذری و مجلسی به ازای هر نفر

مقدار حبوبات آش رشته نذری و مجلسی به ازای هر نفر

به گزارش پارسینه پلاس، آش رشته یکی از غذاهای پرطرفدار است که نه‌تنها طعم و عطر خوبی دارد، بلکه به دلیل استفاده از انواع سبزیجات و حبوبات و… خواص زیادی دارد. این آش می‌تواند شما را تا مدت زیادی سیر نگه دارد، به همین دلیل استفاده از آن در وعده‌های اصلی می‌تواند یک غذای مقوی و

به گزارش پارسینه پلاس، آش رشته یکی از غذاهای پرطرفدار است که نه‌تنها طعم و عطر خوبی دارد، بلکه به دلیل استفاده از انواع سبزیجات و حبوبات و… خواص زیادی دارد. این آش می‌تواند شما را تا مدت زیادی سیر نگه دارد، به همین دلیل استفاده از آن در وعده‌های اصلی می‌تواند یک غذای مقوی و کم کالری محسوب شود. بسیاری از ایران در فصول سرد سال، در ماه رمضان، در مناسبت‌های خاص مانند شب یلدا، چهارشنبه سوری و سیزده به درو…این آش خوشمزه را طبخ می‌کنند. طرز تهیه آش رشته آسان است و این آش از ترکیب حبوبات، سبزی آش، رشته آش و… تهیه می شود. برخی از کدبانوهای ایرانی به خصوص تازه عروس ها نمی دانند که چه مقدار حبوبات درون آش رشته بریزند، در این بخش  به شما خواهیم گفت که به ازای هر نفر چقدر حبوبات در آش بریزید.

نخود:به ازای هر نفر یک تا دو قاشق غذا خوری

نخود یکی از اصلی ترین حبوبات آش رشته است، شما به ازای هر نفر می توانید یک یا دو قاشق غذاخوری نخود درون آش رشته بریزید، برای ۵ نفر نصف لیوان نخود و برای ده نفر یک لیوان نخود درون آش رشته بریزید.

نخود

لوبیا:به ازای هر نفر یک تا دو قاشق غذا خوری

لوبیا قرمز و لوبیا چیتی از دیگر حبوبات آش رشته هستند، اگر دوست دارید لوبیا موجود در آش رشته شما بیشتر از نخود باشد، به ازای هر نفر یک تا دو قاشق غذا خوری لوبیا چیتی و یک تا دو قاشق غذا خوری لوبیا قرمز درون آش بریزید، در غیر اینصورت می توانید برای ۵ نفر نصف لیوان ترکیبی از لوبیاها را در آش بریزید.

عدس :به ازای هر نفر یک تا دو قاشق غذا خوری

درون آش رشته می توانید از عدس و ماش نیز استفاده کنید، برای ۵ نفر نصف لیوان عدس کافی است یعنی به ازای هر نفر تنها یک یا دو قاشق غذاخوری عدس درون آش بریزید. در صورت تمایل می توانی از ماش نیز استفاده کنید.

عدس

نکات مهم:

  1. حبوبات آش رشته به جز عدس را را از شب قبل بخیسانید و آب آن را چند بار عوض کنید.
  2. اگر وقت کافی برای خسیاندن حبوبات نداشتید،یک خیار نصف کرده را داخل آب حبوبات قرار دهید تا نفخشان را از بین ببرد.
  3. برای تیره نشدن رنگ آش، حبوبات را جداگانه بپزید.
  4. لوبیا چیتی، لوبیا قرمز و نخود را جداگانه بپزید اما عدس را نیم‌پز کنید در غیر این صورت در طول پختن آش رشته عدس وا رفته و خراب می‌شود.
  5. مقدار حبوبات داخل آش را میتوانید کم یا زیاد کنید.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار