کد خبر : 379043
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۸

ناهار: گرمای خانه در روزهای خزان؛ خورشت مرغ و اسفناج، غذای آرامش‌بخش این پاییز سرد!

ناهار: گرمای خانه در روزهای خزان؛ خورشت مرغ و اسفناج، غذای آرامش‌بخش این پاییز سرد!

به گزارش پارسینه ، اگر به دنبال یک دستور پخت اصیل و در عین حال ساده هستید که سفره‌تان را با طعمی بهشتی رنگین کند، این دستور پخت را از دست ندهید.  مواد لازم برای تهیه خورشت (مناسب برای ۲ نفر) برای شروع این ماجراجویی خوشمزه، مواد اولیه زیر را آماده کنید. توجه داشته باشید

به گزارش پارسینه ، اگر به دنبال یک دستور پخت اصیل و در عین حال ساده هستید که سفره‌تان را با طعمی بهشتی رنگین کند، این دستور پخت را از دست ندهید.

 مواد لازم برای تهیه خورشت (مناسب برای ۲ نفر)

برای شروع این ماجراجویی خوشمزه، مواد اولیه زیر را آماده کنید. توجه داشته باشید که می‌توانید مقدار آلو یا رب ترش را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.

اسفناج تازه: ۳ دسته (حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم)

ران مرغ: ۲ عدد (یا سایر تکه‌های دلخواه مرغ)

پیاز: ۱ عدد درشت (ریز رنده شده)

سیر: ۲ حبه درشت (کوبیده یا ریز خرد شده)

آلو خورشتی: ۱۰ تا ۱۲ عدد (از قبل خیس شده)

جایگزین ترشی: ۱ قاشق غذاخوری رب آلوچه یا رب انار (بسته به ذائقه)

آب جوش: ۲ تا ۳ لیوان

روغن مایع: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

زردچوبه و پاپریکا: به میزان لازم (برای رنگ و طعم)

زعفران دم کرده (اختیاری): ۱ قاشق غذاخوری برای طعم و رنگ بهتر مرغ

گام به گام تا طعم اصیل شمالی

دنبال کردن این مراحل ساده به شما کمک می‌کند تا یک خورشت مرغ و اسفناج اصیل و کاملاً جاافتاده تهیه کنید:

۱. آماده‌سازی اسفناج و مرغ

آماده کردن اسفناج: ابتدا اسفناج‌ها را به خوبی بشویید و به صورت درشت خرد کنید. سپس آن‌ها را بدون اضافه کردن آب و با درب باز، در یک قابلمه یا تابه بریزید. حرارت باعث می‌شود آب اسفناج کشیده شده و حجم آن کم شود. این مرحله برای جلوگیری از تغییر رنگ اسفناج بسیار مهم است.

طعم‌دار کردن مرغ: ران‌های مرغ را با کمی نمک و زردچوبه ماساژ دهید تا مزه‌دار شوند.

سرخ کردن مرغ: در یک تابه مناسب، مقداری روغن داغ کنید و دو طرف تکه‌های مرغ را به خوبی سرخ کنید تا طلایی و خوش‌رنگ شوند. مرغ‌های سرخ‌شده را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

۲. تفت دادن پیاز و سیر

پیاز داغ: در همان تابه (یا قابلمه) باقیمانده، پیاز رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود.

افزودن سیر و ادویه: سیر کوبیده شده، زردچوبه، پاپریکا و فلفل سیاه را اضافه کنید و حدود یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود.

۳. پخت و جا افتادن خورشت

پخت اولیه مرغ: مرغ‌های سرخ‌شده را روی مخلوط پیاز و ادویه بچینید. دو لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مرغ به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه با حرارت ملایم کاملاً بپزد. نکته مهم: در اواسط پخت، مرغ‌ها را پشت و رو کنید تا به صورت یکنواخت بپزند و آب خورشت به خورد تمام قسمت‌ها برود.

اضافه کردن طعم‌دهنده‌ها: پس از پخت کامل مرغ، به مرغ نمک بزنید (چون نمک زدن در ابتدای پخت ممکن است باعث سفت شدن مرغ شود). سپس اسفناج‌های آماده شده و آلوهای خیس شده را به خورشت اضافه کنید.

نکته درباره آلو: برای جلوگیری از متلاشی شدن آلوها، حتماً آن‌ها را حداقل ۱۵ دقیقه در آب جوش خیس کنید تا گوشتشان نرم شود.

جا افتادن نهایی: درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورشت به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا اسفناج کاملاً مزه بگیرد و روغن خورشت بالا بیاید و خورشت جا بیفتد.

سرو و نکات کلیدی برای یک خورشت بی‌نقص

نحوه سرو: این خورشت را به صورت گرم، همراه با برنج کته یا پلوی ایرانی سرو کنید.

نکات برای طعم بهتر:

تنظیم ترشی: اگر از رب‌های ترش استفاده می‌کنید، آن را همراه با اسفناج و آلو اضافه کنید و قبل از سرو، مزه آن را بچشید و تنظیم کنید.

تغییر ندادن رنگ: اگر اسفناج را با درب باز و در زمان کوتاه آماده کنید، رنگ سبز زیبای آن حفظ خواهد شد.

غلیظ شدن خورشت: برای غلیظ‌تر شدن آب خورشت، می‌توانید پس از سرخ کردن پیاز، یک قاشق چای‌خوری آرد را به همراه ادویه‌ها تفت دهید و سپس آب را اضافه کنید.

مزایای اسفناج: اسفناج منبع عالی آهن و ویتامین‌ها است و این خورشت را به یک غذای بسیار سالم و مغذی تبدیل می‌کند.

نوش جان!


منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار