کیک خرما و گردو؛ یک انتخاب بینظیر برای عصرانه دلچسب!
به گزارش پارسینه پلاس،اگر به دنبال یک دسر یا میانوعده سالم، مقوی و خوشمزه هستید که آمادهسازی آن زمان زیادی از شما نگیرد، این دستور پخت مخصوص شماست. مواد اولیه؛ ترکیبی ساده، طعمی استثنایی این کیک با مواد اولیه در دسترس و ساده تهیه میشود. اگر میخواهید کیک شما کمی کم شیرینتر باشد، میتوانید

به گزارش پارسینه پلاس،اگر به دنبال یک دسر یا میانوعده سالم، مقوی و خوشمزه هستید که آمادهسازی آن زمان زیادی از شما نگیرد، این دستور پخت مخصوص شماست.
مواد اولیه؛ ترکیبی ساده، طعمی استثنایی
این کیک با مواد اولیه در دسترس و ساده تهیه میشود. اگر میخواهید کیک شما کمی کم شیرینتر باشد، میتوانید مقدار شکر را کاهش دهید.
ماده اولیه مقدار نکات مهم
تخم مرغ ۲ عدد به دمای محیط رسیده باشد.
شکر نصف پیمانه برای کمشیرینتر شدن: یکسوم پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری برای خوشعطر شدن کیک
شیر گرم نصف پیمانه گرمای شیر به لطافت بافت کیک کمک میکند.
روغن مایع نصف پیمانه
گردو خرد شده نصف پیمانه
خرما خرد شده نصف پیمانه بهتر است هسته خرماها جدا و کاملاً ریز شوند.
آرد سفید (قنادی) یک پیمانه حتماً قبل از استفاده الک شود.
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نکات اختیاری برای طعمدهی
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
نصف قاشق چایخوری پودر هل
گام به گام تا کیک ایدهآل؛ طرز تهیه آسان
تهیه این کیک بسیار ساده است و فقط با رعایت چند نکته کلیدی، به نتیجه مطلوب خواهید رسید:
آمادهسازی اولیه: راز یک پخت موفق
روشن کردن فر: فر را از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد (برای فرهای برقی) یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد (برای فرهای گازی) روشن کنید تا کاملاً گرم شود.
آمادهسازی قالب: قالب کیک را با کمی روغن یا کره چرب کرده و آن را آردپاشی کنید، یا از کاغذ روغنی استفاده نمایید.
مخلوط کردن مواد: ایجاد بافت کرمی
مرحله اول (بافت کرمی): تخم مرغها، شکر و وانیل را در یک ظرف مناسب ریخته و با همزن (برقی یا دستی) خوب بزنید. این هم زدن باید تا زمانی ادامه پیدا کند که مخلوط کمی حجیم، روشن (تقریباً کرمی) و کشدار شود. در حین هم زدن، حتماً با یک لیسک، کنارههای ظرف را دورگیری کنید.
مرحله دوم (افزودن مایعات): شیر گرم و روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و در حد چند ثانیه هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
افزودن مواد خشک و مغزیجات
مرحله سوم (مواد خشک): آرد و بیکینگ پودر (و در صورت تمایل پودر دارچین و هل) را از قبل دو تا سه بار الک کنید. سپس آنها را در دو تا سه مرحله به مخلوط اضافه کنید و به آرامی با لیسک یا دور کند همزن، به صورت دورانی و در یک جهت هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست شوند. از هم زدن زیاد خودداری کنید؛ چون باعث سفت شدن بافت کیک میشود.
مرحله چهارم (مغزیجات): در نهایت، خرماهای خرد شده و گردوهای خرد شده را اضافه کرده و فقط در حدی که در کل مایه کیک پخش شوند، با لیسک مخلوط کنید.
پخت و سرو نهایی
مرحله پنجم (پخت): مایه کیک را داخل قالب آماده بریزید و آن را برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر از قبل گرم شده قرار دهید.
توجه: برای اطمینان از پخت کامل، بعد از گذشت ۴۰ دقیقه، یک خلال دندان تمیز را در مرکز کیک فرو کنید؛ اگر تمیز خارج شد، کیک آماده است.
مرحله ششم (سرد شدن): پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه در قالب بماند تا از حرارت بیفتد. سپس آن را روی توری سیمی برگردانید تا کاملاً خنک شود.
این کیک خوشمزه را میتوانید با یک فنجان چای یا قهوه در کنار عزیزانتان نوش جان کنید!
مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0