کد خبر : 386337
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۶

طرز تهیه پاجئون، غذای گیاهی مشهور از دل کره جنوبی

طرز تهیه پاجئون، غذای گیاهی مشهور از دل کره جنوبی

به گزارش پارسینه پلاس، امروزه غذاهای بین‌المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی مانند انواع خورشت‌ها و پلوها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذاها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شده‌اند و در برخی از

به گزارش پارسینه پلاس، امروزه غذاهای بین‌المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی مانند انواع خورشت‌ها و پلوها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذاها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شده‌اند و در برخی از رستوران‌ها نیز سرو می‌شوند.

پاجئون از غذاهای محبوب‌های کره‌ای است که در زمان سلسله جوسئون نوعی غذای سرخ شده اشرافی بود و با گوشت و ماهی درست می‌شد، ولی با گذشت زمان و رواج آن در میان مردم عادی، کم کم شکل این غذا تغییر کرد و مردم آن را بدون گوشت و با پیازچه تهیه می‌کردند. طبق افسانه‌های محلی کره جنوبی اگر پاجئون را در روزهای بارانی بخورید، حس چشایی که به خاطر رطوبت ضعیف شده است، تقویت می‌شود. اگر دوست دارید این غذای گیاهی و خوشمزه کره‌ای را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پاجئون همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه پاجئون

  • پیازچه: ۱۰ شاخه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آرد گندم: ۱ پیمانه
  • آرد برنج: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب سرد: ۱ پیمانه
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن: به میزان لازم

طرز تهیه پاجئون

پاجئون

برای درست کردن این غذای خوشمزه کره‌ای ابتدا آرد گندم، آرد برنج و نمک را داخل یک کاسه مناسب بریزید و آب را کم کم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری شل شود.

حالا ساقه‌های پیازچه را کمی کوتاه کنید و به صورت شاخه‌ای داخل ترکیب آرد و آب بخوابانید تا کاملا به آن آغشته شود.

در مرحله بعد کمی روغن کف ماهی تابه بریزید و پیازچه‌های آغشته به خمیر را کف ماهی تابه داخل روغن قرار بدهید و دو قاشق از مایه خمیری روی پیازچه‌ها بریزید.

۲ دقیقه بعد تخم مرغ‌ها را خوب هم بزنید و روی پیازچه‌ها بریزید و درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا یک طرف پاجئون بگیرد، سپس پاجئون را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود.

در آخر پاجئون آماده را به صورت مکعبی برش بزنید و میل کنید، نوش جان.

پاجئون را می‌توانید با سس مخصوص خودش سرو کنید که ترکیبی از دو قاشق غذاخوری سس سویا، یک قاشق غذاخوری سرکه سیب، یک قاشق غذاخوری شکر، کمی کنجد و یک عدد پیازچه خرد شده است.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار