کد خبر : 391302
تاریخ انتشار : جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶

 اسکالوپینه پرتقالی ؛ غذایی ساده ، سبک ، شیک برای میزهای خاص

 اسکالوپینه پرتقالی ؛ غذایی ساده ، سبک ، شیک برای میزهای خاص

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: بوی پوست پرتقال وقتی با کره داغ قاطی می‌شود، یک سس لطیف و کمی شیرین درست می‌کند که کاملاً با نرمی گوشت گوساله جور درمی‌آید. این غذا از آن‌هایی است که خیلی سریع آماده می‌شود، اما ظاهر و رایحه آن حس «غذای رستورانی» دارد. در این دستور مراحل کار از کوبیدن

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: بوی پوست پرتقال وقتی با کره داغ قاطی می‌شود، یک سس لطیف و کمی شیرین درست می‌کند که کاملاً با نرمی گوشت گوساله جور درمی‌آید. این غذا از آن‌هایی است که خیلی سریع آماده می‌شود، اما ظاهر و رایحه آن حس «غذای رستورانی» دارد.

در این دستور مراحل کار از کوبیدن گوشت تا رُست‌کردن و غلیظ شدن سس دقیق و مرحله‌به‌مرحله با عکس آورده شده که شما راحت تر بتوانید آن را درست کنید. در این مدل، پرتقال به گوشت طعم مرکباتی لطیف و دلپذیری می‌دهد که تندی آن از لیمو کمتر است و سسی مخملی و کمی شیرین ایجاد می‌کند که لطافت برش‌های گوشت گوساله را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید:

جنیفر لوپز عاشق چه غذاهایی است؟ | تصاویر جذاب از آشپزی ستاره هالیوود در آشپزخانه

مواد لازم

• فیله گوساله ورقه‌ای: ۴ ورق بزرگ یا ۸ ورق کوچک (حدود ۶۰۰ گرم)
• پرتقال درشت: ۲ عدد
• کره: ۵۰ گرم
• آرد سفید: به مقدار لازم برای آغشته کردن گوشت
• نمک
• فلفل سیاه
• کمی برگ تِیم (تایم) تازه یا خشک
• اختیاری: کمی پوست پرتقال برای سرو

طرز تهیه

۱) آماده‌کردن گوشت

اگر ورقه‌های گوشت گوساله کمی ضخیم‌ هستند، آنها را با بیفتک‌کوب چند ضربۀ سبک بزنید تا اندازه و ضخامت‌شان یکدست شود.

سپس هر ورق را از وسط نصف کنید تا اندازه‌شان مناسبِ پخت سریع شود.

۲) آماده‌سازی پرتقال‌ها

پوست دو پرتقال را خیلی ریز رنده کنید و کنار بگذارید.

از یک پرتقال آب بگیرید (حدود یک فنجان کوچک – تقریباً ۸۰ گرم آب پرتقال به دست می‌آید).

پوست و لایه سفید پرتقال دوم را کامل جدا کنید و پره‌ها را با چاقوی تیز بیرون بیاورید. این‌ها در پایان برای تزئین داخل بشقاب استفاده می‌شوند.

۳) آب‌کردن کره و آردی‌کردن گوشت

کره را داخل تابه بزرگ بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا کاملاً ذوب شود.

در همین زمان ورقه‌های گوشت را یکی‌یکی داخل آرد بزنید و اضافی آن را بتکانید.

این کار باعث می‌شود سس نهایی غلیظ و لطیف شود.

۴) سرخ‌کردن گوشت

وقتی کره کمی داغ شد، گوشت‌ها را در تابه بچینید.

یک تا دو دقیقه بگذارید یک سمت طلایی شود.

گوشت‌ها را برگردانید و ۱–۲ دقیقه‌ دیگر طرف دوم را سرخ کنید؛ درست مثل عکس که سطح گوشت کمی طلایی شده اما خشک نشده است.

۵) ساختن سس پرتقالی

وقتی هر دو طرف گوشت کمی رنگ گرفت، آب پرتقال تازه را داخل تابه بریزید.

نمک و فلفل اضافه کنید.

نیمی از پوست پرتقال رنده‌شده را روی گوشت‌ها پاشیده و با قاشق آرام سس را هم بزنید تا ته‌مزه‌های کاراملی حل شوند.

شعله را کم کنید تا سس آرام‌آرام غلیظ شود؛ معمولاً ۶ تا ۸ دقیقه زمان کافی است.

در این مرحله سس باید کمی قوام بگیرد و حالت کرمی داشته باشد، همان حالتی که در مرحله آخر عکس دیده می‌شود.

۶) سرو نهایی

گوشت‌ها را داخل بشقاب سرو بچینید.

سس پرتقالی را روی گوشت‌ها بریزید.

چند پرۀ تمیز پرتقال (فیله‌شده) را کنار ظرف قرار دهید.

کمی پوست پرتقال رنده‌شده و چند برگ تایم تازه روی غذا بپاشید تا عطر آن بیشتر شود.

سرو گرم بهترین نتیجه را می‌دهد.

نگهداری

این اسکالوپینه را می‌توانید ۱ تا ۲ روز در یخچال نگه دارید.

برای گرم‌کردن دوباره، بهتر است با حرارت ملایم و مقدار خیلی کمی آب پرتقال یا آب معمولی گرم کنید تا سس دوباره لطیف شود.

نکات طلایی

• اگر می‌خواهید سس معطرتر و عسلی‌تر شود، از پرتقال خونی استفاده کنید.

• به‌جای آرد سفید، می‌توانید از آرد برنج یا نشاسته ذرت استفاده کنید تا سس سبک‌تر و شفاف‌تر شود.

• در صورت حساسیت به پالپ پرتقال، آب پرتقال را قبل از استفاده از صافی رد کنید.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار