کد خبر : 391737
تاریخ انتشار : شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۰:۰۸

جیان‌بینگ؛ کرپ خیابانی محبوب چین با طعمی متفاوت و جذاب

جیان‌بینگ؛ کرپ خیابانی محبوب چین با طعمی متفاوت و جذاب

به گزارش پارسینه پلاس، به نقل از فرارو امروزه غذاهای بین‌المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی مانند انواع خورشت‌ها و پلوها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذاها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا

به گزارش پارسینه پلاس، به نقل از فرارو امروزه غذاهای بین‌المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی مانند انواع خورشت‌ها و پلوها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذاها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شده‌اند و در برخی از رستوران‌ها نیز سرو می‌شوند.

جیان بینگ یکی از خوراکی‌های مشهور و خوشمزه خیابانی در کشور چین است که اصالت آن به بیش از دو هزار سال پیش و دوران امپراطوری سلسله جین در شمال چین می‌رسد. جیان بینگ ترکیبی ساده و خوشمزه از خمیر، تخم مرغ، سس شکلاتی و… است. که هم به صورت شیرین با سس شکلات و میوه و هم به صورت شور همراه با انواع سبزیجات و ادویه سرو می‌شود.

جیان بینگ نوعی کرپ ترد و نازک است. که معمولا در وعده صبحانه یا به صورت میان وعده مصرف می‌شود. امروزه تهیه جیان پینگ در خیابان‌های چین به صورت شیرین و به عنوان دسر همراه با انواع بستنی، مربا، موز و میوه‌های تازه بیشتر مرسوم است.

اگر دوست دارید این کرپ خوشمزه چینی را با روشی آسان در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه جیان بینگ همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه جیان بینگ

آرد سفید قنادی: نصف پیمانه

آرد برنج: یک چهارم پیمانه

آب سرد: سه چهارم پیمانه

تخم مرغ: ۱ عدد

شکر قهوه‌ای: ۱ قاشق چای‌خوری

روغن: به میزان لازم

سس شکلات یا عسل برای روی کرپ: به میزان لازم

میوه تازه (موز، توت فرنگی، پرتقال و…): به میزان لازم

طرز تهیه جیان بینگ

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا آرد سفید، آرد برنج، شکر قهوه‌ای و آب را داخل یک کاسه مناسب بریزید و با همزن دستی بزنید تا کاملا به صورت یکدست مخلوط شوند و خمیر روانی شکل بگیرد.

 

یک تابه نچسب را روی اجاق گاز قرار بدهید و به اندازه یک قاشق غذاخوری روغن توی تابه بریزید و اجازه بدهید ماهی تابه کاملا داغ شود.

 

مایه کرپ را داخل ماهی تابه بریزید طوری که کاملا مایه کرپ در سطح ماهی تابه پخش شود.

 

بعد از چند ثانیه تخم مرغ شکسته و هم زده را روی سطح کرپ بریزید تا با خمیر یکی شود.

منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار