کد خبر : 394926
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴

روش تهیه خوش طعم ترین پاستای فوری تنها با ۳ قلم+تصاویر

روش تهیه خوش طعم ترین پاستای فوری تنها با ۳ قلم+تصاویر

به گزارش پارسینه به نقل از southernparm،بیایید واقع‌بین باشیم: بعضی شب‌ها فکر درست کردن یک شام مفصل غیرممکن به نظر می‌رسد. چه روز طولانی کاری داشته باشید، چه درگیر مسئولیت‌های بی‌پایان باشید یا صرفاً حال و حوصله ساعت‌ها آشپزی نداشته باشید، این دستور غذای ساده ناجی شماست. پاستای سه‌جزئی سریع و آسان، غذایی با حداقل

به گزارش پارسینه به نقل از southernparm،بیایید واقع‌بین باشیم: بعضی شب‌ها فکر درست کردن یک شام مفصل غیرممکن به نظر می‌رسد. چه روز طولانی کاری داشته باشید، چه درگیر مسئولیت‌های بی‌پایان باشید یا صرفاً حال و حوصله ساعت‌ها آشپزی نداشته باشید، این دستور غذای ساده ناجی شماست. پاستای سه‌جزئی سریع و آسان، غذایی با حداقل تلاش و حداکثر نتیجه است.  

 

چه چیزی این دستور را خاص می‌کند؟  

این غذا سریع، خوش‌طعم و با موادی تهیه می‌شود که احتمالاً همین حالا در آشپزخانه دارید. تنها با پاستا، یک سس خوشمزه و کمی پنیر (یا هر تاپینگ دلخواهتان)، می‌توانید کمتر از ۲۰ دقیقه یک شام کامل و رضایت‌بخش آماده کنید.  

 

اگر آن را با یک سالاد ساده یا کمی نان تازه سرو کنید، غذایی خواهید داشت که بسیار مجلل‌تر از چیزی است که واقعاً هست. این همان دستوری است که بارها و بارها به سراغش خواهید رفت، مخصوصاً در شب‌هایی که می‌گویید «دیگر توان ندارم». آماده‌اید؟ بیایید شروع کنیم!  

 

 وسایل مورد نیاز  

– قابلمه بزرگ  

– آبکش یا صافی  

– قاشق چوبی یا هر وسیله برای هم‌زدن  

– پیمانه (اختیاری، برای اندازه‌گیری دقیق)  

 

 مواد لازم  

– ۲۰۰ گرم پاستا دلخواه (اسپاگتی، پنه یا هر نوع دیگر)  

– ۱ پیمانه سس مارینارا آماده (یا هر سس گوجه‌فرنگی دلخواه)  

– ⅓ پیمانه پنیر پارمزان رنده‌شده (یا جایگزین گیاهی)  

 

 دستور تهیه  

Screenshot_20251210-112705_Gallery

۱. پاستا را بجوشانید:  

یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید و طبق دستور روی بسته تا حالت *آل‌دنته* بپزید. پیش از آبکش کردن، ¼ پیمانه از آب پاستا را نگه دارید.  

 

۲. سس را گرم کنید:  

در همان قابلمه (یا یک تابه جداگانه)، سس مارینارا را روی حرارت متوسط گرم کنید. آب پاستای نگه‌داشته‌شده را اضافه کنید تا سس لطیف‌تر شود.  

 

۳. ترکیب پاستا و سس:  

پاستای پخته‌شده را به سس اضافه کنید. خوب هم بزنید تا همه رشته‌ها به‌طور یکنواخت با سس پوشیده شوند.  

 

۴. سرو و تزئین:  

پاستا را در بشقاب یا کاسه تقسیم کنید. روی آن را با مقدار زیادی پنیر پارمزان رنده‌شده بپاشید.  

 

۵. افزودنی‌های اختیاری:  

می‌توانید کمی ریحان تازه، روغن زیتون یا فلفل قرمز خردشده اضافه کنید تا طعم بیشتری بگیرد.  

 

 نکات  

– از مواد تازه استفاده کنید: اگر امکان دارد، پنیر پارمزان تازه رنده‌شده طعم غنی‌تری دارد.  

– آب پاستا را نگه دارید: این آب نشاسته‌ای کمک می‌کند سس بهتر به پاستا بچسبد.  

– با افزودنی‌ها امتحان کنید: می‌توانید سبزیجات پخته، کنسرو تن ماهی یا مرغ باقی‌مانده را اضافه کنید تا غذا مقوی‌تر شود.


منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار