واریز علی الحساب ماهانه ۲ میلیون تومان برای این گروه از بازنشستگان | غافلگیری این هفته برای بازنشسته ها با مبلغ همسان سازی حقوق بازنشستگان
واریز علی الحساب ماهانه ۲ میلیون تومان برای این گروه از بازنشستگان | غافلگیری این هفته برای بازنشسته ها با مبلغ همسان سازی حقوق بازنشستگانکمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری با درخواست از رئیس مجلس خواستار واریز علی الحساب ماهانه ۲ میلیون تومانی برای همسان سازی حقوق بازنشستگان شد. در این هفته،
واریز علی الحساب ماهانه ۲ میلیون تومان برای این گروه از بازنشستگان | غافلگیری این هفته برای بازنشسته ها با مبلغ همسان سازی حقوق بازنشستگان
کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری با درخواست از رئیس مجلس خواستار واریز علی الحساب ماهانه ۲ میلیون تومانی برای همسان سازی حقوق بازنشستگان شد.
در این هفته، حقوق بازنشستگان و فرهنگیان بازنشسته بر اساس مصوبه برنامه هفتم دولت، به حساب آنها واریز خواهد شد.
کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری با درخواست از رئیس مجلس خواستار واریز علی الحساب ماهانه ۲ میلیون تومانی برای همسان سازی حقوق بازنشستگان شد.
در این هفته، حقوق بازنشستگان و فرهنگیان بازنشسته بر اساس مصوبه برنامه هفتم دولت، به حساب آنها واریز خواهد شد.
کمیته فنی پیگیری مطالبات صنفی بازنشستگان کشوری و لشکری با درخواست از رئیس مجلس خواستار واریز علی الحساب ماهانه ۲ میلیون تومانی برای همسان سازی حقوق بازنشستگان شد.در زیر متن نامه را می خوانید:
پس از حمد خدا و با سلام و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد ( ص) احتراما ، همانگونه که مستحضر هستید یکی از مصوبات بسیار خوب ، مهم و تاثیرگذار مجلس شورای اسلامی بند ۱ الحاقی ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم توسعه به منظور بهبود معیشت نسبی جامعه بازنشستگان می باشد که پس از پیگیری های مستمر فعالان صنفی و روسای کانون های بازنشستگی کشوری و لشکری با موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری به روش ۴۰ ,۳۰ ,۳۰ طی سه سال از سال ۱۴۰۳ لغایت ۱۴۰۵ انجام خواهد پذیرفت.
خوشبختانه این مصوبه در همان مرحله اول مورد تایید شورای محترم نگهبان و شورای عالی مجمع تشخیص مصلحت نظام هم قرار گرفت و به استناد آن در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ با پیگیری نمایندگان محترم مجلس و موافقت دولت ، بودجه همسان سازی از محل ۱ درصد افزایش نرخ مالیات بر ارزش افزوده از ۹ درصد به ۱۰ درصد مورد تصویب نمایندگان محترم مجلس یازدهم قرار گرفت.
ولی بعد از حدود دو ماه از شروع سال ۱۴۰۳، و با وجود تاکید جنابعالی و اخطار تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این ارتباط با استناد به اصول ۵۳ , ۵۲ و ۵۷ قانون اساسی دولت محترم به بهانه ی عدم تصویب قانون برنامه هفتم توسعه در شورای نگهبان و ابلاغ به دولت، از اجرای حکم همسان سازی بازنشستگان کشوری و لشکری تاکنون خودداری نموده است.
هفته گذشته توافقنامه بین علی فرهادی، معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزشوپرورش، رضا جعفری، مدیرعامل بیمه دانا، و سعید صحت، رئیس هیئت مدیره بیمه معلم، به امضا رسید. با امضای این توافقنامه، امکان ارائه خدمات بیمهای بیمههای دانا و معلم به حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از فرهنگیان و بیش از ۱۵ میلیون نفر دانشآموز تحت پوشش این شرکتها به مدت ۱۵ ماه فراهم شد.
در این جلسه، مهدی نیکفر، مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، علاوه بر تشکر از اقداماتی که انجام شده است، گزارشی از روند جلسات، مکاتبات با بیمه مرکزی و سایر شرکتهای بیمهای کشور، و نظرسنجی از ادارات کل آموزش و پرورش و آمار و اطلاعات این نظرسنجی را به حاضرین ارائه کرد.
در ادامه علی فرهادی ضمن تبریک دهه امامت و ولایت و عید سعید غدیرخم، بیان کرد: این اولین باری است که ادارات کل آموزش و پرورش استانها برای انتخاب شرکت بیمهگرشان تصمیم میگیرند که این موضوع قطعا سبب ارتقای سطح خدمات بیمهگر و افزایش رضایتمندی در بین فرهنگیان عزیز خواهد شد. قرارداد پانزده ماهه با رعایت همه ملاحظات قانونی میتواند باعث رفع مغایرتها وامضا-بیمه-نامه مشکلات بیمهشوندگان شود.
وی رفع مشکل همزمانی شروع قرارداد با فصل نقل و انتقالات، استخدامها و بازنشستگیها، مأموریتها و… در سال آینده را از آثار این تصمیم معرفی کرد و با اشاره به پیشفرضهای آموزش و پرورش در انتخاب شرکت بیمهگر، بهرهگیری از بهترین گزینه جهت ارائه خدمات بیمهای به فرهنگیان، افزود: جهت استفاده از ظرفیت دو شرکت بیمه دانا و معلم، بویژه در بخش بیمه تکمیلی درمان، مقرر شد با جدول تعهدات واحد و مبنای حق بیمه مصوب بیمه مرکزی پس از درخواست مکتوب ادارات کل، نسبت به انتخاب شرکت بیمهگر اقدام شود که براساس درخواستهای مکتوب ادارات کل، کلیه سبد بیمهای اعم از درمان و… ۹ استان آذربایجان شرقی، چهارمحال بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، خوزستان، قم، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان و یزد با شرکت بیمهگر معلم و سایر استانهای کشور (۲۳ استان) با شرک بیمهگر دانا خواهد بود.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع افزود: با عنایت به نزدیکی اتمام قرارداد بیمه تکمیلی، شرکتهای بیمهای ترتیبی اتخاذ کنند که هیچگونه فاصلهای و وقفهای جهت تمدید قرارداد و ارایه خدمات برای بیمه دانا و عقد قرارداد جدید برای بیمه معلم صورت نپذیرد و موجبات رفع نگرانی فرهنگیان عزیز کشور در این خصوص فراهم شود.
وی تاکید کرد: سازمانهای وابسته به وزارت آموزش و پرورش در صورت تمایل با شرایط مندرج در همین قرارداد نسبت به عقد قرارداد با هر یک از بیمهها اقدام کنند.
در ادامه رضا جعفری مدیرعامل بیمه دانا ضمن ابراز خشنودی از تمدید تفاهمنامه بیمهای با جامعه بزرگ فرهنگیان کشور، به تجارب و سوابق خدمتی این شرکت به کارکنان وزارت آموزش و پرورش طی سال گذشته اشاره و تأکید کرد: بیمه دانا با داشتن داشتن ۸۵ شعبه در سراسر کشور و بالغ بر سه هزار نماینده فعال در شبکه فروش، ۱۶۰ پزشک معتمد و ۱۳ هزار مرکز درمانی طرف قرارداد در سطح کشور، در طول سال گذشته تلاش کرد تا با ارائه بهترین و سریعترین نوع خدمات بیمهای به فرهنگیان سراسر کشور، در جهت ارتقای خدمات درمانی این قشر فرهیخته، کارنامه قابل قبولی را از خود برجای گذارد.
وی با اشاره به اینکه تفاهمنامه جدید از تاریخ اول تیرماه سالجاری اجرا خواهد شد، گفت: امیدواریم با خدمات ارائه شده به فرهنگیان و دانشآموزان کشور، همواره شاهد ارتقای سطح خدمات درمانی به کارکنان شریف وزارت آموزش و پرورش و دانشآموزان محترم باشیم.
در ادامه رئیس هیئت مدیره بیمه معلم، ضمن تقدیر و تشکر از اعتماد فرهنگیان و وزارت آموزش و پرورش به بیمهای که متعلق به خود فرهنگیان است تاکید کرد: بیمه معلم آمادگی همکاری در همه نیازهای بیمهای وزارت آموزش و پرورش در استانهایی که این شرکت را انتخاب کردهاند دارد.
سعید صحت تاکید کرد: در صورت ارایه آمار و اطلاعات استانهای یاد شده ازطرف بیمه دانا تمام تلاش خود را جهت ایجاد رضایتمندی حداکثری فرهنگیان به کار خواهد بست.
در ادامه تفاهم نامه بهصورت سه جانبه بین وزارت آموزش وپرورش، شرکت بیمه دانا و شرکت بیمه معلم به امضاء رسید.