انصراف ۲۱۸ نامزد از شرکت در دور دوم انتخابات پارلمان فرانسه
در پی پیروزی حزب راست افراطی «اجتماع ملی» به رهبری مارین لوپن در دور اول انتخابات پارلمانی فرانسه، ۲۱۸ نامزد نمایندگی پارلمان فرانسه از احزاب دموکرات و چپگرا از حضور در دور دوم این انتخابات انصراف دادند. به گزارش بامداد چهارشنبه خبرگزاری تاس، ۲۱۸ نامزد نمایندگی پارلمان فرانسه از احزاب دموکرات و چپگرا به نفع
در پی پیروزی حزب راست افراطی «اجتماع ملی» به رهبری مارین لوپن در دور اول انتخابات پارلمانی فرانسه، ۲۱۸ نامزد نمایندگی پارلمان فرانسه از احزاب دموکرات و چپگرا از حضور در دور دوم این انتخابات انصراف دادند.
به گزارش بامداد چهارشنبه خبرگزاری تاس، ۲۱۸ نامزد نمایندگی پارلمان فرانسه از احزاب دموکرات و چپگرا به نفع سایر نامزدهای هم حزبی خود که در دور اول این انتخابات موفق به کسب آرای بیشتری شده بودند، از شرکت در دور دوم انتخابات پارلمانی فرانسه انصراف دادند.
این نمایندگان با هدف استفاده از تمامی راهکارهای قابل تصور برای شکست دادن نامزدهای حزب راست افراطی به رهبری لوپن، دست به این اقدام زدند تا شاید با حذف خود از چرخه رقابتهای انتخاباتی، باعث شوند که آرای آنها به سبد نامزدهای هم حزبی خودشان اختصاص یابد.
آنها امیدوارند با انجام این کار، بتوانند شرایطی را رقم بزنند که نامزدهای حزب راست افراطی اجتماع ملی با وجود پیروزی که در دور اول انتخابات پارلمانی فرانسه به دست آوردند، در دور دوم این انتخابات از نامزدهای احزاب دموکرات و چپگرا شکست خورده و شانس نشستن بر کرسیهای پارلمان فرانسه را از دست بدهند.
بر اساس نتایج دور اول انتخابات پارلمانی فرانسه مشخص شده است که ۳۴.۲ درصد از رأیدهندگان از لوپن و حزب وی (حزب اجتماع ملی) حمایت کردهاند.سه بلوک سیاسی بزرگ فرانسوی در دور اول انتخابات پارلمانی این کشور پا به عرصه رقابتها گذاشته بودند که عبارت بودند از حزب «اجتماع ملی» راست افراطی به رهبری لوپن و ژردن باردلا، ائتلاف احزاب میانهرو به رهبری امانوئل مکرون به نام «با هم برای جمهوری» و ائتلاف «جبهه مردمی جدید» که متشکل از احزاب چپ، چپ میانه و سبزها است.
بر اساس نتایج انتخابات پارلمانی که از سوی وزارت کشور فرانسه اعلام شد، ائتلاف احزاب چپ «جبهه مردمی جدید» فرانسه پس از حزب لوپن، با کسب ۲۹.۱ درصد آرا در رتبه دوم قرار گرفت که شامل احزاب «فرانسه سرکش» (LFI)، «حزب سوسیالیست» (PS)، «حزب کمونیست» (PCF)، «سبزهای زیست محیطی اروپا» (EEVL) و «حزب رادیکال» است.ائتلاف میانهروی مکرون متشکل از احزاب «رنسانس»، «مدوم» و «افقها» نیز تنها توانست ۲۱.۵ درصد آرا را به خود اختصاص داده و به کسب رتبه سوم اکتفا کند.
مرحله نخست انتخابات پارلمانی فرانسه روز یکشنبه برگزار شد و قرار است مرحله دوم انتخابات روزدهنگام پارلمانی فرانسه یکشنبه آینده (۱۷ تیر) برگزار شود و تنها نامزدهایی به دور دوم انتخابات راه یافتند که بیش از ۱۲.۵ درصد آرا را در مرحله اول کسب کردند.
انتخابات ماه جاری پارلمان اروپا نه تنها باعث شد رئیس جمهور فرانسه خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی شود بلکه سرنخهایی را درباره نحوه دستیابی سریع راست افراطی به جایگاه رقیب پیشتاز و نگرانیهای اصلی رایدهندگان فرانسوی ارائه داد. در انتخابات پارلمان اروپا در ۹ ژوئن (۲۰ خرداد)، حزب اجتماع ملی به ریاست مارین لوپن رتبه نخست را در ۹۳ درصد از ۳۵ هزار کمونهای فرانسه کسب کرد که به معنای ۸۰ درصد از حوزههای انتخابیه پارلمانی است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0