کد خبر : 17472
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
36 بازدید

وام بدون ضامن برای این افراد

وام بدون ضامن برای این افراد

 مراحل وام رسالت و درخواست وام بانک رسالت ، عنوان مطلبی است که در ادامه به آن پرداخته ایم. در این گزارش از اندیشه معاصر مراحل ثبت نام وام بانک رسالت به ترتیب آورده شده است. در صورتی که نیاز به خواندن جزئیات بیشتر دارید، به ادامه مطلب مراجعه کنید. افتتاح حساب در بانک قرض

 مراحل وام رسالت و درخواست وام بانک رسالت ، عنوان مطلبی است که در ادامه به آن پرداخته ایم. در این گزارش از اندیشه معاصر مراحل ثبت نام وام بانک رسالت به ترتیب آورده شده است. در صورتی که نیاز به خواندن جزئیات بیشتر دارید، به ادامه مطلب مراجعه کنید.

افتتاح حساب در بانک قرض الحسنه رسالت

برآورد تسهیلات در اپلیکیشن آی‌کاپ

اعتبارسنجی مرات در آی‌کاپ

دریافت سفته الکترونیکی در آی‌کاپ

ورود به اینترنت بانک یا همراه بانک رسالت (در صورت فعال کردن همراه بانک) و نهایی کردن درخواست وام

بانک رسالت با به‌روزرسانی شرایط وام‌دهی خود، امکان دریافت وام‌های مختلف با کارمزد پایین را فراهم کرده است. برای درخواست وام، متقاضیان باید از طریق سامانه اینترنتی بانک ثبت نام کنند و از شرایط مناسب اعتباری برخوردار باشند. فرآیند ثبت نام و دریافت وام به صورت دیجیتالی از طریق سامانه‌های آنلاین بانک انجام می‌شود، که این امر سهولت دسترسی به خدمات مالی را افزایش می‌دهد.
مراحل وام رسالت

۱ افتتاح حساب بانک رسالت:

افتتاح حساب بانک رسالت، پیش نیاز شروع مراحل دریافت وام است. اگر تا اکنون، موفق به ایجاد حساب در این بانک نشده‌اید و یا روش ثبت نام را نمی‌دانید؛ به آدرس www.rqbank.irsalat.ir مراجعه کنید.

(در صورتی که مراحل ایجاد حساب را به طور موفقیت آمیز طی کردید، مرحله بعد را بررسی کنید)

۲ اعتبارسنجی مرات:

پیش نیاز الزامی و مهم دیگر برای ثبت نام وام بانک رسالت، اعتبارسنجی سامانه مرات است (برای ثبت نام و اعتبارسنجی در سامانه مرآت لازم است از اپلیکیشن آی‌کاپ استفاده کنید).

برای شروع اعتبارسنجی در سامانه مرآت، حساب کاربری خود را ایجاد کنید. برای عضویت در این سامانه باید کد ملی، پست الکترونیکی و شماره همراه خود را وارد کنید

با عضویت در سامانه مرات و بارگذاری مدارک خود می‌توانید درخواست اعتبارسنجی بدهید. در طی چند روز، نتایج اعتبارسنجی به شما اعلام می‌شود. نتایج اعتبارسنجی در این سامانه به صورت یکی از موارد زیر است:

ممتاز: نیازی به تهیه سفته ندارید و برای ثبت درخواست وام، فقط باید به اینترنت بانک رسالت مراجعه کنید.

کاملا متناسب: شما باید یک فقره سفته الکترونیکی بگیرید.

متناسب: یک فقره سفته الکترونیکی از خود را به همراه یک فقره سفته الکترونیکی از فرد ضامن ارائه بدهید.

نامتناسب: شرایط دریافت وام را ندارید و نیازی به طی کردن فرآیند پیگیری وضعیت پرونده نیست.

۳ براورد تسهیلات:

بعد از دریافت نتیجه اعتبارسنجی، از خدمات برآورد تسهیلات در اپلیکیشن آی‌کاپ استفاده کنید. در این بخش با توجه به نتیجه براورد تسهیلات، می‌توانید براودری از میزان وامی که می‌توانید دریافت کنید داشته باشید.

۴ دریافت سفته الکترونیکی:

دریافت سفته الکترونیکی از اپلیکیشن آی‌کاپ، گام بعدی است که برای درخواست وام از بانک رسالت انجام می‌دهید. مبلغ سفته، باید ۱.۲ برابر مبلغ وام درخواستی باشد.

اگر نمره اعتباری متناسب و یا کاملا متناسب را دریافت کردید، هم شما و هم ضامن باید سفته الکترونیکی را از اپلیکیشن آی‌کاپ بگیرید.

۵ ضمانت سفته:

بعد از اینکه فرد وام گیرنده، سفته الکترونیکی و شناسه یکتای آن را دریافت کرد؛ ضامن می‌تواند برای ضمانت وام اقدام کند. فرد ضامن باید اعتبارسنجی مرآت را انجام بدهد و پس از دریافت نتیجه آن، درخواست سفته الکترونیکی را در آی‌کاپ ثبت کند.

در این مرحله فرد ضامن باید یک بار از طریق “صدور سفته الکترونیک” اقدام به صادر کردن سفته (به مبلغ ۱.۲ مبلغ کل وام) نمایدو یک بار از طریق “ضمانت سفته الکترونیک”، اقدام به ضمانت سفته متقاضی وام کند.
مانی که سفته الکترونیکی متقاضی و ضامن تایید شود، این اطلاعات به طور خودکار در پرونده اعتبارسنجی مرآت شما پیوست خواهد شد و پیامک آن را دریافت می‌کنید (اگر پیامک تایید بهبود دهنده‌های ثبت نام وام رسالت را (حداکثر تا یک هفته کاری) دریافت نکردید، با شماره امداد مشتریان ۰۲۱۴۷۴۷ تماس بگیرید)

در این مرحله برای درخواست تسهیلات بانک رسالت دو راه پیش روی شماست:

به اینترنت بانک به آدرس ibank.rqb.ir مراجعه کنید که پیش‌نیاز آن دریافت رمز عبور اینترنت بانک از پیشخوان مجازی است.

به همراه بانک رسالت مراجعه کنید که پیش‌نیاز آن فعال کردن همراه بانک از طریق پیشخوان است.

در ادامه نحوه درخواست وام رسالت را از هر دو روش بررسی می‌کنیم.

۶ ورود به اینترنت بانک رسالت:

برای ورود به اینترنت بانک و استفاده از منوی درخواست وام بانک رسالت، یکی از روش‌های رمز ثابت و یا شناسایی دوعاملی را انتخاب کنید.

۷ درخواست تسهیلات:

در این صفحه، گزینه “تسهیلات” را از طریق منو و بخش تسهیلات انتخاب کرده و بعد از آن، روی “درخواست تسهیلات” کلیک نمایید.

۸ ثبت درخواست جدید:

بعد از کلیک بر روی این گزینه می‌توانید با صفحه‌ای مطابق با صفحه زیر روبرو شوید. سپس، بر روی “درخواست جدید” کلیک کنید تا بتوانید فرم درخواست در سامانه درخواست وام بانک رسالت (ibank.rqb.ir) را پر کنید.

همچنین بخوانید:

امتیاز وام بانک رسالت| نحوه دریافت وام بانک رسالت غیرحضوری

۹ ثبت نهایی درخواست وام:

نوع تسهیلات

مبلغ درخواست (مطابق با نتیجه اعتبارسنجی)

مدت درخواست (اعداد واردشده باید مطابق با ماه و اطلاعات دریافتی از براورد تسهیلات باشد)

شماره سپرده (با کلیک بر روی باکس این قسمت، شماره سپرده یا شماره‌های سپرده را مشاهده می‌کنید)

شرح تسهیلات

بعد از اینکه موارد بالا را برای درخواست وام از بانک رسالت را نوشتید، بر روی گزینه “ثبت” کلیک کنید.

۱۰ در صورتی که می‌خواهید از طریق همراه بانک اقدام به ثبت نام وام بانک رسالت کنید، باید ابتدا همراه بانک خود را فعال کنید. در مطلبی جداگانه به صورت مختصر و مفید آموزش فعال سازی همراه بانک رسالت آورده شده است.

حال می‌توانید با ورود به همراه بانک، از قسمت تسهیلات، “درخواست تسهیلات” را انتخاب کرده و باقی مراحل را مطابق با مرحله قبل که کمی بالاتر توضیح داده شد (مرحله ۹)، پیش ببرید.
۱۱ در این مرحله، درخواست تسهیلات در سایت ibank.rqb.ir جهت بررسی به بانک ارسال می‌شود. اگر مشکلی در روند ثبت نام وام بانک رسالت به وجود بیاید، رنگ درخواست به رنگ صورتی تغییر می کند.

تغییر رنگ صورتی به این معنا است که درخواست شما برای گرفتن وام بانک رسالت رد شده است. چنانچه مشکل و خطایی پیش نیامد، پیامکی برای متقاضی ارسال می‌شود تا جهت امضای قرارداد خود به بخش تسهیلات مراجعه کند.

در نهایت، شما مجدداً باید وارد سایت ibank.rqb.ir و در قسمت درخواست وام شوید. سپس، از قسمت “عملیات” تیک امضای قرارداد را بزنید. پس از آن ظرف یک الی دو روز کاری، مبلغ وام به حساب رسالت متقاضی واریز می گردد./اندیشه معاصر

متقاضیان وام از بانک رسالت برای دریافت وام نیاز به معرفی ضامن رسمی و ارائه سفته الکترونیکی دارند. اما افرادی که دارای رتبه اعتباری بالاتری هستند، می‌توانند بدون ضامن وام دریافت کنند.

نحوه درخواست وام بانک رسالت در سال ۱۴۰۳

بانک رسالت به‌عنوان یکی از نهاد‌های مالی فعال در ارائه خدمات مبتنی بر اصول اسلامی، سعی در تسهیل دسترسی به منابع مالی برای اشخاص حقیقی و حقوقی دارد.

شرایط کلی دریافت وام از بانک رسالت

اندیشه معاصر، بانک قرض الحسنه رسالت، از طریق خدمات متنوع خود، به متقاضیان وام پرداخت می‌کند. اخیراً این بانک تسهیلات فوری جدیدی را معرفی کرده که تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان در مدت زمان کوتاه قابل دریافت است. درخواست‌ها برای این وام به صورت آنلاین ثبت می‌شوند و مراحل ثبت نام توضیح داده شده‌اند. شرایط دریافت شامل داشتن حساب سپرده در بانک و گذشت ۳ تا ۶ ماه از زمان سپرده‌گذاری است. متقاضیان و ضامنان باید بدون چک برگشتی یا بدهی معوقه باشند و پس از اعتبارسنجی، درخواست‌ها بر اساس دسته‌بندی اعتباری بررسی و در صورت تأیید، نیاز به مراجعه حضوری برای تکمیل فرآیند وجود دارد.

با توجه به دیجیتالی بودن فرآیند وام‌دهی، بانک رسالت سامانه‌هایی را برای دسترسی آسان به خدمات خود طراحی کرده است. سامانه وام بانک رسالت در ibank. rqb.ir برای ثبت نام و دریافت وام فعال است. قبل از ثبت نام در این سامانه، متقاضیان باید در بانک حساب قرض الحسنه افتتاح کنند. همچنین، اعتبار سنجی از طریق سامانه مرآت بانک رسالت در imerat.ir انجام می‌شود تا شرایط دریافت وام مشخص گردد.

انواع وام‌های بانک رسالت

بانک رسالت انواع مختلفی از وام‌ها را ارائه می‌دهد که شامل موارد زیر می‌شود:

وام قرض‌ الحسنه فوری

وام ازدواج

وام مسکن

وام خودرو

وام تحصیلی

وام کسب و کار کوچک

وام بانک رسالت فوری بدون سپرده

وام بانک رسالت با سفته

هر یک از این وام‌ها شرایط خاص خود را دارند و ممکن است نیازمند ضامن یا سایر تضامین باشند.

مدارک لازم برای ثبت نام وام بانک رسالت

برای دریافت وام از بانک قرض‌الحسنه رسالت، مدارک زیر لازم است:

پرینت نتیجه درخواست از سامانه مرآت بانک رسالت.

مدرک شغلی ضامن مانند پروانه کسب یا نامه اشتغال به کار.

دو فقره چک صیادی یا ترکیبی از چک صیادی و سفته الکترونیکی با کد یکتای آن.

فیش‌های واریز و برداشت تکمیل شده توسط وام‌گیرنده.

فرم معرفی وام گیرنده و ضامن که توسط وام‌ گیرنده پر می‌شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn