طرز تهیه رنگینک با بهترین دستور / دسر خوشمزه جنوبی مخصوص افطار ماه رمضان

شایانیوز- رنگینک یه دسر مقوی، خوش عطر و خوشمزه ست که به استان های جنوبی ایران مربوط میشه. جنوبی ها رنگینک رو با خرما، مغز گردو، آرد و ادویه های خوش عطر آماده میکنن. در بعضی دستورها خرما له میشه و بعضی دیگه هم خرما رو له نمیکنن و فقط هسته خرما رو خارج میکنن
شایانیوز- رنگینک یه دسر مقوی، خوش عطر و خوشمزه ست که به استان های جنوبی ایران مربوط میشه. جنوبی ها رنگینک رو با خرما، مغز گردو، آرد و ادویه های خوش عطر آماده میکنن. در بعضی دستورها خرما له میشه و بعضی دیگه هم خرما رو له نمیکنن و فقط هسته خرما رو خارج میکنن و مغز گردو رو داخل خرما میذارن. درست کردن رنگینک ساده ست و ما در این مطلب، طرز تهیه این دسر خوشمزه جنوبی رو بهتون آموزش میدیم که برای افطار ماه رمضان هم عالیه. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه رنگینک
خرما ۴۰۰ گرم
آرد سفید ۲ فنجان
کره ۱۰۰ گرم
مغز گردوی خرد شده یک فنجان
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
پودر پسته و پودر نارگیل برای تزئین
طرز تهیه رنگینک
مرحله اول
برای درست کردن رنگینک جنوبی خوشمزه، ابتدا خرماها رو بشویید و داخل آبکش بریزید. سپس پوست خرماها رو بگیرید و بعد اونها رو له کنید و کنار بذارید.
مرحله دوم
حالا یک قابلمه روی حرارت ملایم گاز قرار بدید و آرد سفید رو که الک کردید، داخل قابلمه بریزید و تفت بدید. آرد رو به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه و به صورت مداوم هم بزنید تا رنگش تغییر کنه.
مرحله سوم
وقتی آرد به خوبی تفت خورد، پودر هل، پودر دارچین و پودر زنجبیل رو به همراه کره به آرد تفت داده شده اضافه کرده و مخلوط کنید. حدود ۲۰ دقیقه مواد رنگینک رو هم بزنید تا به رنگ دلخواهتون برسید. سپس قابلمه رو از روی حرارت بردارید و اجازه بدید خنک بشه.
مرحله چهارم
خرمای له شده و گردوی خرد شده رو کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه. داخل یک ظرف لبه دار مقداری از آرد تفت داده شده بریزید و اون رو کف ظرف پهن کنید.
مرحله پنجم
حالا مخلوط خرما و گردو رو داخل ظرف اضافه کرده و با پشت قاشق مواد رو کف ظرف یکدست و فشرده کنید. بقیه آرد تفت داده شده رو روی مخلوط خرما و گردو بریزید و دوباره سطح مواد رو با قاشق صاف کنید.
مرحله ششم
روی ظرف رنگینک رو می تونید با پودر نارگیل یا پودر پسته تزئین کنید. ضمن اینکه رنگینک رو به صورت ولرم و یا خنک می تونید میل کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع غذا، کیک، شیرینی و دسر دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰