آمریکا از سلاح پنهان ایران پرده برداشت: زیردریایی غدیر، کابوس نیروی دریایی آمریکا

به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از عصر ایران , نشریه آمریکایی افزود: «ناوگان زیردریایی کلاس غدیر ایران یک چالش فنی برای آمریکا و دیگر دشمنان ایران است. گزارشهای اخیر تخمین می زند که تهران حدود ۲۳ زیردریایی غدیر در اختیار دارد. این کلاس از زیردریاییها با پیشرانه دیزلی-الکتریکی کار میکنند و قادر به شلیک
به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از عصر ایران , نشریه آمریکایی افزود: «ناوگان زیردریایی کلاس غدیر ایران یک چالش فنی برای آمریکا و دیگر دشمنان ایران است. گزارشهای اخیر تخمین می زند که تهران حدود ۲۳ زیردریایی غدیر در اختیار دارد. این کلاس از زیردریاییها با پیشرانه دیزلی-الکتریکی کار میکنند و قادر به شلیک اژدر و موشک هستند.»
نشریه آمریکایی «نشنال اینترست» با اشاره به رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش جمهوری اسلامی ایران و به رخ کشیده شدن «توانمندی دریایی ایران» نوشت: «ایران یک رزمایش نظامی مشترک را در هفته گذشته آغاز و تواناییهای دریایی خود را به نمایش گذاشت. در ذوالفقار ۱۴۰۳، زیردریاییهای طارق، فاتح و غدیر اژدر اکسیژن جدیدی را پرتاب کردند. این پرتابها، نشان دهنده آمادگی عملیاتی و پیشرفت روزافزون نیروی زیردریایی کشور است. قابل ذکر است که ناوگان زیردریایی ایران، پرتعدادترین و از نظر فنی قدرتمندترین بازوی نیروی دریایی این کشور است.»
نشنال اینترست افزود: «جاهطلبیهای قدرت دریایی ایران باعث نگرانی است. ایران و گروههای نیابتی منطقهای آن، از جمله حوثیها در یمن، برای حمله به کشتیهای تجاری و سایر کشتیهای عبوری از دریای سرخ، موشکها و پهپادهای مختلف مستقر کردهاند. از آنجایی که تهران نشان داده است که توانایی ایجاد اختلال در سیستم تجارت جهانی را دارد، قدرت دریاییاش بیش از گذشته افزایش خواهد یافت.»
این کلاس درسی در ایران فضای مجازی را تسخیر کرد
بخوانید
نشریه آمریکایی افزود: «ناوگان زیردریایی کلاس غدیر ایران یک چالش فنی برای آمریکا و دیگر دشمنان ایران است. گزارشهای اخیر تخمین می زند که تهران حدود ۲۳ زیردریایی غدیر در اختیار دارد. این کلاس از زیردریاییها با پیشرانه دیزلی-الکتریکی کار میکنند و قادر به شلیک اژدر و موشک هستند.»
نشنال اینترست ادامه داد: «از آنجایی که این زیردریایی برای عبور از آبهای کم عمق خلیج فارس طراحی شدهاند و دارای جابجاییهای سطحی کوچک تقریباً ۱۱۷ تنی هستند، شناسایی این زیردریایی کوچک دشوار است. زیردریایی های غدیر می توانند در تنگه هرمز علیرغم عمق آبراه بسیار کم آن فعالیت کنند.»
این رسانه افزود: «شرایط آبی تنگه هرمز شرایط پسزمینهای پر سروصدا را فراهم میکند که به پوشاندن صدای یک زیردریایی کمک میکند، اما آبهای کم عمق باعث میشود زیردریایی بهطور بصری از هوا یا سطح آب شناسایی شود. اما آبهای محدود و جریانهای قوی خلیج فارس، تنگه هرمز را به مکانی بسیار خطرناک حتی برای زیردریاییهای با تجربه تبدیل کرده است. از آنجایی که کلاس غدیر بسیار کوچک است، زیردریاییهای دشمن اغلب قادر به شناسایی زیردریاییهای کلاس غدیر حتی در این آبهای کم عمق نیستند.»
اسکوچیچ: قطعا به ایران برمیگردم
بخوانید
دیگر زیردریاییهای ایران
نشریه آمریکایی به اشاره به توانمندی دریایی ایران نوشت: «ایران در حال حاضر دارای سه نوع زیردریایی کلاس کیلو است. این زیردریاییها برای انجام جنگهای ضد سطحی در آبهای ساحلی علاوه بر جنگهای ضد زیردریایی طراحی شدهاند. زیردریاییهای کیلو به طور قابل توجهی قادر به شناسایی شناورهای متخاصم در بردی سه تا چهار برابر بیشتر از خود زیردریایی هستند. در حالی که زیردریایی کلاس کیلو از نظر فنی پیشرفتهتر از همتایان غدیر خود هستند، این زیردریاییها به دلیل نیاز به عمق بیشتر، نمیتوانند در نزدیک به ۲ سوم خلیج فارس حرکت کنند.»
نشنال اینترست در پایان نوشت: «پیشرفت ناوگان دریایی تهران قطعا نقش راهبردی در امنیت ملی ایران دارد. ایران روی حضور زیردریاییهای خود در خلیج فارس برای بازدارندگی در برابر حضور نیروی دریایی خارجی در آبراه حساس حساب میکند.»
به گزارش ایونا نیوز ، رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش جمهوری اسلامی ایران و نمایش توانمندیهای دریایی ایران، نگرانیهایی را در محافل بینالمللی ایجاد کرده است. پرتاب اژدرهای اکسیژن جدید توسط زیردریاییهای طارق، فاتح و غدیر، نشاندهنده آمادگی عملیاتی و پیشرفت روزافزون نیروی زیردریایی ایران است. این نشریه، ناوگان زیردریایی ایران را پرتعدادترین و از نظر فنی قدرتمندترین بازوی نیروی دریایی این کشور توصیف کرده و به چالشهای فنی زیردریاییهای کلاس غدیر برای آمریکا و دیگر دشمنان ایران اشاره نموده است.
اسرائیل با موشکهای ایرانی چه میکند؟/ افشاگری جدید
بخوانید
نمایش قدرت زیردریاییهای ایرانی در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۳؛ آیا ناوگان زیردریایی غدیر چالشی برای آمریکا است؟
رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش جمهوری اسلامی ایران، بار دیگر توانمندیهای دریایی کشور را به رخ کشید. پرتاب اژدرهای اکسیژن جدید توسط زیردریاییهای طارق، فاتح و غدیر، نشاندهنده پیشرفت روزافزون نیروی زیردریایی ایران است. نشریه آمریکایی «نشنال اینترست» با اشاره به این رزمایش، ناوگان زیردریایی غدیر ایران را یک چالش فنی برای آمریکا و سایر دشمنان ایران توصیف کرد. این نشریه با اشاره به گزارشهای اخیر، تخمین زده است که تهران حدود ۲۳ زیردریایی غدیر در اختیار دارد. این زیردریاییها با پیشرانه دیزلی-الکتریکی کار میکنند و قادر به شلیک اژدر و موشک هستند. در این میان، نگرانیهای فزایندهای درباره جاهطلبیهای قدرت دریایی ایران و تهدید آن برای تجارت جهانی مطرح شده است. استقرار موشکها و پهپادهای ایرانی توسط گروههای نیابتی در منطقه، از جمله حوثیها در یمن، و حملات آنها به کشتیهای تجاری در دریای سرخ، این نگرانیها را تشدید کرده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰