کد خبر : 9825
تاریخ انتشار : سه شنبه ۵ تیر ۱۴۰۳ - ۹:۵۶
54 بازدید

طرز تهیه کیک مرغ یخچالی خنک برای خوراک روزهای گرم تابستان

طرز تهیه کیک مرغ یخچالی خنک برای خوراک روزهای گرم تابستان

همشهری آنلاین: تهیه یک کیک مرغ یخچالی خنک و خوشمزه، زمان زیادی از شما نمی‌گیرد اما طعم متفاوت آن، یک غذا به فهرست غذاهای محبوبتان اضافه می‌کند. تعداد نفرات: ۴نفر مدت زمان آماده‌سازی‌: یک ساعت مدت زمان پخت: یک ساعت مناسب: کودکان و بزرگسالان مواد لازم: نان تست: یک بسته سینه مرغ: ۲عدد سس مایونز:

همشهری آنلاین: تهیه یک کیک مرغ یخچالی خنک و خوشمزه، زمان زیادی از شما نمی‌گیرد اما طعم متفاوت آن، یک غذا به فهرست غذاهای محبوبتان اضافه می‌کند.

تعداد نفرات: ۴نفر

مدت زمان آماده‌سازی‌: یک ساعت

مدت زمان پخت: یک ساعت

مناسب: کودکان و بزرگسالان

مواد لازم:

نان تست: یک بسته

سینه مرغ: ۲عدد

سس مایونز: یک لیوان

ماست چکیده: نصف لیوان

گردوی خردشده: یک لیوان

پیازچه: یک دسته بزرگ

جعفری: یک دسته متوسط

خیارشور: نصف لیوان

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

دستور تهیه:

۱. ابتدا مرغ را بپزید و سپس آن را به‌صورت ریش ریش خرد کنید.

۲. پیازچه و جعفری را به‌صورت ساطوری خرد کرده و به همراه ماست، سس مایونز، گردوی نیم‌کوب‌شده و خیارشور ریزشده، مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.

۳. گوشه‌های خشک نان‌های تست را جدا کنید. کف ظرف را با یک لایه نان تست بپوشانید و یک لایه از مواد روی نان تست بریزید.این کار را لایه به لایه ادامه دهید.

۴. لایه آخر را با سس مایونز بپوشانید و ظرف را برای حداقل ۲ساعت در یخچال بگذارید تا کیک مرغ آماده شود.

نکته: هرچه مدت ماندن کیک در یخچال بیشتر باشد، کیک مرغ خوشمزه‌تری خواهید داشت.

منبع خبر: همشـهری

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn