کد خبر : 361060
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵

تأکید بر بهینه‌سازی فرآیندها و رعایت اصول ایمنی و بهداشتی

تأکید بر بهینه‌سازی فرآیندها و رعایت اصول ایمنی و بهداشتی

دکتر مهران غضنفری، به همراه جمعی از مدیران و کارشناسان از انبار نگهداری و توزیع مواد غذایی و خوراکی شرکت بازدید کرد. در این بازدید، روند فعالیت‌های واحد خدمات، نحوه نگهداری مواد غذایی و رعایت دستورالعمل‌های ایمنی و بهداشتی مورد بررسی قرار گرفت. دیگران چه می خوانند: دکتر غضنفری در جریان این بازدید، بر لزوم

دکتر مهران غضنفری، به همراه جمعی از مدیران و کارشناسان از انبار نگهداری و توزیع مواد غذایی و خوراکی شرکت بازدید کرد.

در این بازدید، روند فعالیت‌های واحد خدمات، نحوه نگهداری مواد غذایی و رعایت دستورالعمل‌های ایمنی و بهداشتی مورد بررسی قرار گرفت.

دیگران چه می خوانند:

دکتر غضنفری در جریان این بازدید، بر لزوم بهینه‌سازی فرآیندها، ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی و رعایت دقیق اصول ایمنی و بهداشت محیط کار تأکید کرد و خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای بهبود مستمر شرایط کاری و نگهداری مواد غذایی شد.

وی با اشاره به اهمیت نقش واحد خدمات در سلامت کارکنان و پایداری تولید، افزود: رعایت استانداردهای بهداشتی و بهره‌گیری از روش‌های نوین مدیریت انبار، از اولویت‌های مهم شرکت در مسیر ارتقای بهره‌وری و حفظ سلامت نیروی انسانی است.

بر اساس این گزارش، قائم مقام شرکت ضمن تقدیر از خدمات و تلاش های پرسنل، از بازدید مجدد به منظور رفع نکات مطرح شده در این بازدید خبرداد و همچنین مقرر شد نواقص و چالش ها توسط واحدهای متولی خدمات، ایمنی و برق طی روزهای آینده برطرف شود.

تأکید بر بهینه‌سازی فرآیندها و رعایت اصول ایمنی و بهداشتی

اخبار وبگردی:

منبع خبر
مسئولیت محتوای خبر با سایت منبع هست. در صورتی که مشکلی مشاهده فرمودید در نظرات همین خبر اعلام فرمائید.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار