کد خبر : 390224
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۳

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار

به گزارش پارسینه،اگر بدنبال تنوع برای تهیه سالاد هستید، سالاد انار و اسفناج یک پیش غذای خوشمزه و سالم است که می توانید آن را با مواد لازم ساده و در دسترس بای پذیرایی از مهمان هایتان سرو کنید. علاوه بر اینکه این سالاد طعم فوق العاده ای را به شما میدهد، بسیار آسان نیز تهیه میشود

به گزارش پارسینه،اگر بدنبال تنوع برای تهیه سالاد هستید، سالاد انار و اسفناج یک پیش غذای خوشمزه و سالم است که می توانید آن را با مواد لازم ساده و در دسترس بای پذیرایی از مهمان هایتان سرو کنید. علاوه بر اینکه این سالاد طعم فوق العاده ای را به شما میدهد، بسیار آسان نیز تهیه میشود و در آن از مواد سالم و مقوی مثل انار، بیبی اسفناج  و گردو استفاده میشود که حتی در غالب یک میان وعده میتواند نیاز بدن به ویتامین ها را تا حدودی تامین کند. 

 

مواد لازم سالاد اسفناج و انار

مواد لازم مقدار
بیبی اسفناج نیم کیلو
انار 1 عدد
گردو 150 گرم
رب انار 3 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
پنیر فتا 100 گرم

 

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار با گردو

 مرحله اول : 

در ابتدا بیبی اسفناج ها را پاک کرده و در چند مرتبه با آب سرد بشویید تا کاملا تمیز شود. پس از کشیده شدن آب اسفناج ها آن ها را درون ظرف مناسبی برای ترکیب سالاد بریزید. 

مرحله دوم : 

گردوها را درون یک ظرف مناسب ریخته و اندکی آب درون آن بریزید تا نرم شود سپس گردوها را با کمک چاقو خرد کرده و به ظرف سالاد اضافه کنید. اندازه گردوها بسته به سلیقه شما میتواند ریزتر یا درشت تر باشد.

مرحله سوم : 

یک عدد انار را به طور کامل دانه کرده، به مواد سالا اضافه و هم بزنید.

مرحله چهارم : 

در یک ظرف دیگر سس سالاد انار و اسفناج را تهیه کنید؛ برای این کار ابتدا رب انار را در ظرف ریخته و کمی هم بزنید تا کاملا باز شود. 

مرحله پنجم : 

روغن زیتون و سرکه را نیز به رب انار اضافه کرده و مجدد به خوبی هم بزنید. 

مرحله ششم : 

نمک و فلفل را نیز به سس اضافه کنید و هم بزنید؛ شما می توانید از ادویه های دیگری همچون پودر سیر نیز در این سالاد استفاده کنید. سس شما آماده است می توانید آن را هم جدا سرو کنید و هم روی سالا بریزید. 

مرحله هفتم : 

پنیر را به صورت مربع های ریز ریز خرد کنید و روی سالاد بریزید.

نکات تهیه سالاد اسفناج 

  • برای تهیه سالاد اسفناج و انار و پرتقال می توانید کمی پرتقال به این سالاد اضافه کنید. 
  • استفاده از پنیر فتا ذائقه ای می باشد و در صورت تمایل میتوانید از مواد لازم این سالاد، حذف کنید.
  • گلپر هم طعم خوبی به این سالاد می دهد.

 


منبع خبر


مسئولیت این خبر با سایت منبع و جالبتر در قبال آن مسئولیتی ندارد. خواهشمندیم در صورت وجود هرگونه مشکل در محتوای آن، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا اصلاح گردد.

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی *

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn

پنجره اخبار