کد خبر : 255025
تاریخ انتشار : پنجشنبه 21 فروردین 1404 - 19:55
5 بازدید

لوبیا پلو رو اینجوری بپزید همه دستورش رو میخوان / همراه با نکات مهم برای خوش عطر شدن

لوبیا پلو رو اینجوری بپزید همه دستورش رو میخوان / همراه با نکات مهم برای خوش عطر شدن

شایانیوز- لوبیا پلو یکی از پرطرفدارترین قاطی پلوهاست که درست کردن اون نیاز به حوصله داره تا در نهایت یه پلو مخلوط خوشمزه داشته باشید که هم شفته نشه، هم طعم عالی و هم عطر و بوی خوبی داشته باشه. در این مطلب، طرز تهیه یه لوبیا پلوی مجلسی و خوشمزه رو بهتون آموزش میدیم

شایانیوز- لوبیا پلو یکی از پرطرفدارترین قاطی پلوهاست که درست کردن اون نیاز به حوصله داره تا در نهایت یه پلو مخلوط خوشمزه داشته باشید که هم شفته نشه، هم طعم عالی و هم عطر و بوی خوبی داشته باشه. در این مطلب، طرز تهیه یه لوبیا پلوی مجلسی و خوشمزه رو بهتون آموزش میدیم و پیشنهاد می کنیم حتما امتحانش کنید.

lubiapolo-6

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو

برنج ۴ پیمانه

لوبیا سبز ۳۰۰ گرم

گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم

پیاز متوسط ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

زردچوبه یک قاشق مرباخوری

چوب دارچین یک عدد

پودر گل محمدی یک قاشق غذاخوری

پودر زعفران یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه یک قاشق چایخوری

نمک به مقدار لازم

روغن یا کره حیوانی به مقدار لازم

loobia-polo-2

طرز تهیه لوبیا پلو

مرحله اول

برای درست کردن یه لوبیا پلوی خوشمزه و خوش عطر، اول پودر زعفرون رو داخل یه کاسه کوچیک بریزید و روی اون چند تکه کوچیک یخ بذارید تا رنگ باز کنه. پیازها رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مرحله دوم

مقداری روغن داخل یک قابلمه بریزید و پیازها رو با شعله متوسط تفت بدید. گوشت گوسفندی رو به صورت قیمه ای خرد کنید و وقتی پیاز سبک و طلایی شد، گوشت رو اضافه کرده و تفت بدید تا رنگش تغییر کنه.

مرحله سوم

در این مرحله، زردچوبه، فلفل سیاه و چوب دارچین رو به گوشت اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت بدید. حالا رب گوجه فرنگی رو اضافه کرده و مواد رو مخلوط کنید تا بوی خامی رب گرفته بشه.

مرحله چهارم

حدود سه لیوان آب داخل قابلمه بریزید و حرارت رو زیاد کنید تا آب جوش بیاد. سپس شعله گاز رو ملایم کنید تا گوشت بپزه. در این فاصله، لوبیا سبز رو که از قبل شستید، به اندازه حدودا ۲ تا ۳ سانتی متری خرد کنید.

loobia-polo-4

مرحله پنجم

داخل یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و لوبیا سبز رو ۲ تا ۳ دقیقه تفت بدید. نیم ساعت پس از جوشیدن گوشت، لوبیا سبز تفت داده شده رو هم اضافه کنید. ۱۰ دقیقه آخر پخت گوشت و لوبیا سبز، نمک و زعفرون دم کرده رو هم اضافه کنید. اجازه بدید آب اضافی سس لوبیا پلو تبخیر بشه.

مرحله ششم

برنج رو که از قبل شستید و خیس کردید رو با مقداری نمک بجوشونید، نیم پز و آبکش کنید. نکته مهم اینه که برای لوبیا پلو باید برنج رو زنده تر آبکش کنید تا حین دم کشیدن خمیر نشه.

مرحله هفتم

یک قابلمه روی حرارت بذارید، روغن بریزید و ته دیگه دلخواهتون رو کف قابلمه قرار بدید. مقداری برنج آبکش شده داخل قابلمه ریخته و مقداری از مایه گوشتی هم روی برنج بریزید. لابلای برنج، پودر گل محمدی بریزید و مواد رو به آرومی مخلوط کنید، این کار رو تا تموم شدن برنج و گوشت ادامه بدید.

مرحله هشتم

حدود ۱۰ دقیقه شعله گاز متوسط باشه سپس حرارت رو ملایم کنید تا لوبیا پلو دم بکشه. اواخر زمان پخت، کره یا روغن حیوانی روی پلو بریزید. وقتی لوبیا پلو کاملا دم کشید اون رو داخل ظرف بکشید و سرو کنید. نوش جان.

loobiapolo-1

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.

+

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn