کد خبر : 264584
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 اردیبهشت 1404 - 13:54
10 بازدید

طرز تهیه کیک خیس بهار نارنج / یه کیک خوش عطر و طعم بهاری با پف زیاد

طرز تهیه کیک خیس بهار نارنج / یه کیک خوش عطر و طعم بهاری با پف زیاد

شایانیوز- بهار نارنج نقش پر رنگی در فرهنگ ایرانی داره و از عطرش که توی کوچه ها می پیچه تا شکوفه هاش که تبدیل به مربا میشه و عرق بهار نارنج که توی شربت و… عطر و طعم بی نظیری داره همگی نوستالژیک و بسیار زیبا هستن! هیچ می دونستید که عطر فوق العاده بهار

شایانیوز- بهار نارنج نقش پر رنگی در فرهنگ ایرانی داره و از عطرش که توی کوچه ها می پیچه تا شکوفه هاش که تبدیل به مربا میشه و عرق بهار نارنج که توی شربت و… عطر و طعم بی نظیری داره همگی نوستالژیک و بسیار زیبا هستن!

هیچ می دونستید که عطر فوق العاده بهار نارنج رو میشه به کیک های خونگی هم برد و کیک خیس بهار نارنج درست کرد؟ در این مطلب طرز تهیه کیک خیس بهار نارنج رو بهتون آموزش میدیم که عطر و طعم بی نظیری داره. تا پایان همراه ما باشید.

Orange-spring-cake-2

مواد لازم برای تهیه کیک بهار نارنج

آرد قنادی ۳۰۰ گرم

شکر ۱۰۰ گرم

روغن مایع ۶۰ گرم

شیر ۲۰۰ گرم

تخم مرغ  ۳ عدد

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

مواد شهد

شکر ۱۰۰گرم

آب ۶۵ گرم

عرق بهارنارنج ۶۵ گرم

زعفرون دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو یک قاشق غذاخوری

Orange-spring-cake-6

طرز تهیه کیک بهارنارنج

مرحله اول

برای درست کردن کیک بهار نارنج خوش عطر و خوشمزه، ابتدا تخم مرغ ها رو داخل یک ظرف بشکنید، وانیل و شکر رو اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.

مرحله دوم

در این زمان شیر رو که به دمای محیط رسیده، اضافه کنید و یک دقیقه در حد مخلوط شدن هم بزنید. در ادامه روغن مایع رو هم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مرحله سوم

آرد، نمک و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و دو بار الک کنید. این مخلوط رو برای بار سوم کم کم داخل مایه کیک الک کرده و با لیسک به آرومی زیر و رو کنید تا مایه کیک بهار نارنج یکدست بشه.

Orange-spring-cake-5

مرحله چهارم

قالب کیک حدودا ۲۵ سانتی متری رو چرب کنید، مایه کیک بهار نارنج رو داخل قالب بریزید، چند باری روی سطح کار بزنید تا حباب گیری بشه و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار بدید تا بپزه.

*برای فرهای برقی دما رو روی ۱۶۰ درجه بذارید و مدت زمان پخت رو بر اساس تجربه تون در نظر بگیرید.

مرحله پنجم

تا کیک می پزه، شهد رو آماده کنید؛ آب، عرق بهار نارنج و شکر رو داخل یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر حل بشه. بعد روی حرارت متوسط بذارید تا شهد حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشه، سپس زعفرون دم کرده و آب لیمو رو اضافه کنید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا خنک بشه.

مرحله ششم

اواخر پخت یک سیخ چوبی وسط کیک فرو ببرید اگر چیزی به سیخ نچسبید یعنی کیک پخته و باید اون رو از فر خارج کنید. حالا با یک سیخ چوبی روی کیک رو سوراخ سوراخ کنید و بعد شهد رو که به دمای محیط رسیده، با ملاقه کم کم روی کیک بریزید. نیم ساعتی استراحت بدید تا شهد بهارنارنج جذب کیک بشه و بعد کیک بهار نارنج رو داخل یک ظرف برگردونید. کیک رو یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کامل خنک بشه و بعد برش بزنید و سرو کنید. نوش جان.

Orange-spring-cake-3

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn