طرز تهیه کیک خیس بهار نارنج / یه کیک خوش عطر و طعم بهاری با پف زیاد

شایانیوز- بهار نارنج نقش پر رنگی در فرهنگ ایرانی داره و از عطرش که توی کوچه ها می پیچه تا شکوفه هاش که تبدیل به مربا میشه و عرق بهار نارنج که توی شربت و… عطر و طعم بی نظیری داره همگی نوستالژیک و بسیار زیبا هستن! هیچ می دونستید که عطر فوق العاده بهار
شایانیوز- بهار نارنج نقش پر رنگی در فرهنگ ایرانی داره و از عطرش که توی کوچه ها می پیچه تا شکوفه هاش که تبدیل به مربا میشه و عرق بهار نارنج که توی شربت و… عطر و طعم بی نظیری داره همگی نوستالژیک و بسیار زیبا هستن!
هیچ می دونستید که عطر فوق العاده بهار نارنج رو میشه به کیک های خونگی هم برد و کیک خیس بهار نارنج درست کرد؟ در این مطلب طرز تهیه کیک خیس بهار نارنج رو بهتون آموزش میدیم که عطر و طعم بی نظیری داره. تا پایان همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک بهار نارنج
آرد قنادی ۳۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۶۰ گرم
شیر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
مواد شهد
شکر ۱۰۰گرم
آب ۶۵ گرم
عرق بهارنارنج ۶۵ گرم
زعفرون دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک بهارنارنج
مرحله اول
برای درست کردن کیک بهار نارنج خوش عطر و خوشمزه، ابتدا تخم مرغ ها رو داخل یک ظرف بشکنید، وانیل و شکر رو اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.
مرحله دوم
در این زمان شیر رو که به دمای محیط رسیده، اضافه کنید و یک دقیقه در حد مخلوط شدن هم بزنید. در ادامه روغن مایع رو هم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله سوم
آرد، نمک و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و دو بار الک کنید. این مخلوط رو برای بار سوم کم کم داخل مایه کیک الک کرده و با لیسک به آرومی زیر و رو کنید تا مایه کیک بهار نارنج یکدست بشه.
مرحله چهارم
قالب کیک حدودا ۲۵ سانتی متری رو چرب کنید، مایه کیک بهار نارنج رو داخل قالب بریزید، چند باری روی سطح کار بزنید تا حباب گیری بشه و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار بدید تا بپزه.
*برای فرهای برقی دما رو روی ۱۶۰ درجه بذارید و مدت زمان پخت رو بر اساس تجربه تون در نظر بگیرید.
مرحله پنجم
تا کیک می پزه، شهد رو آماده کنید؛ آب، عرق بهار نارنج و شکر رو داخل یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر حل بشه. بعد روی حرارت متوسط بذارید تا شهد حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشه، سپس زعفرون دم کرده و آب لیمو رو اضافه کنید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا خنک بشه.
مرحله ششم
اواخر پخت یک سیخ چوبی وسط کیک فرو ببرید اگر چیزی به سیخ نچسبید یعنی کیک پخته و باید اون رو از فر خارج کنید. حالا با یک سیخ چوبی روی کیک رو سوراخ سوراخ کنید و بعد شهد رو که به دمای محیط رسیده، با ملاقه کم کم روی کیک بریزید. نیم ساعتی استراحت بدید تا شهد بهارنارنج جذب کیک بشه و بعد کیک بهار نارنج رو داخل یک ظرف برگردونید. کیک رو یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کامل خنک بشه و بعد برش بزنید و سرو کنید. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰