کد خبر : 266741
تاریخ انتشار : جمعه 5 اردیبهشت 1404 - 8:07
دسته‌بندی نشده
5 بازدید

ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ پخت پیده ترکیه ای با گوشت، سبزیجات و ادویه

ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ پخت پیده ترکیه ای با گوشت، سبزیجات و ادویه

پیده (Pide) یک غذای سنتی ترکیه‌ای است که به شکل قایقی و با خمیر نان تهیه می‌شود. داخل آن با موادی مانند گوشت چرخ‌کرده، سبزیجات و ادویه پر می‌شود. معمولاً در تنور پخته می‌شود و طعمی نرم و خوش‌عطر دارد. پیده را به‌دلیل شکل و ترکیباتش، گاهی پیتزای ترکی هم می‌نامند. + نظام آموزشی معیوب/شکاف

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn