کد خبر : 269591
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 - 15:22
دسته‌بندی نشده
4 بازدید

ترفند مخلوط شدن سبزی خشک در دوغ

ترفند مخلوط شدن سبزی خشک در دوغ

برای خوش طعم و عطر شدن داخل دوغ نعناع ریخته میشود اما اغلب این سبزی معطر روی دوغ می ماند برای آنکه داخل دوغ حل شده و کمتر روی آن بماند ترفندی داریم که در ادامه می خوانید. به گزارش سایت خبری پُرسون، تا به حال توجه کرده اید که وقتی نعنا خشک را به

برای خوش طعم و عطر شدن داخل دوغ نعناع ریخته میشود اما اغلب این سبزی معطر روی دوغ می ماند برای آنکه داخل دوغ حل شده و کمتر روی آن بماند ترفندی داریم که در ادامه می خوانید.

به گزارش سایت خبری پُرسون، تا به حال توجه کرده اید که وقتی نعنا خشک را به دوغ اضافع می کنیم، حتی بعد از هم زدن های مکرر، همچنان سبزی خشک با دوغ مخلوط نشده و بشکل معلق روی دوغ میماند. اما ممکن است در رستوران ها یا میهمانی ها، متوجه شوید که چنین مسئله ای نیست و دوغی که برایتان سرو می شود بخوبی با نعناع ترکیب شده؛ اینجاست که مشتاق میشوید تا راز و ترفند آن را شما هم بدانید.

برای رفع این مشکل همراه ما باشید تا ساده ترین ترفند حل شدن سبزی خشک داخل دوغ را در این بخش برایتان خواهیم گفت تا من بعد با معلق ماندن نعناع روی دوغ مجبور نباشد قبل از سرو، هر بار دوغ را هم بزنید.

راز نماندن نعناع روی دوغ با کمک آب جوش

  1. برای این منظور ابتدا کمی آب جوش روی نعنا خشک یا هر سبزی خشک دیگری که قصد دارید به دوغ اضافه کنید، ریخته و اجازه دهید کاملا خیس بخورد.
  2. بعد از آنکه نعناع و سبزی خشک دوغ تان، خوب خیس خورد آن را به ظرف دوغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  3. مطمئن باشید که با این ترفند، هر نوع سبزی معطر و نعناع خشکی که دارید، بخوبی و یکدست داخل دوغ ترکیب خواهد شد.


منبع: نمناک

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn