کد خبر : 273884
تاریخ انتشار : شنبه 13 اردیبهشت 1404 - 18:37
دسته‌بندی نشده
0 بازدید

روش تهیه کاسرول پاستا بسیار خوشمزه

روش تهیه کاسرول پاستا بسیار خوشمزه

به گزارش پارسینه پلاس ، تنوع غذا های عجیب و غریب در آلمان، کشوری که به پیشرفت صنعتی معروف است، می تواند برای هر کسی جالب باشد. مردم این کشور عادت دارند در فصل سرما حتما غذا های گرم بخورند. این مردم برای غذا خوردن، بیش از هر چیز از کارد و چنگال استفاده می

به گزارش پارسینه پلاس ، تنوع غذا های عجیب و غریب در آلمان، کشوری که به پیشرفت صنعتی معروف است، می تواند برای هر کسی جالب باشد. مردم این کشور عادت دارند در فصل سرما حتما غذا های گرم بخورند. این مردم برای غذا خوردن، بیش از هر چیز از کارد و چنگال استفاده می کنند و میان وعده ها را بسیار مهم می دانند. آوف لاوف یا ماکارونی کاسترول غذایی آلمانی بسیار خوشمزه است که با پاستا، مرغ، فلفل دلمه، قارچ، هویچ و هر سبزیجاتی می توان درست کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاسرول ماکارونی در ادامه با همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کاسرول پاستا

  • پاستا ۱/۲ بسته
  • گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۶ عدد
  • هویج ۱ عدد
  • فلفل دلمه ۱/۲ عدد
  • ذرت ۳ ق غذا خوری
  • جعفری ۳ ق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • پنیر چدار به مقدار لازم
  • آرد سفید ۱ ق غذا خوری
  • کره ۱ ق غذا خوری
  • شیر گرم ۱ پیمانه
  • نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه کاسرول پاستا بسیار خوشمزه

داخل یک قابلمه مقداری آب ریخته و به آن نمک و روغن اضافه کنید و پاستا فرمی دلخواه را اضافه کنید و بگذارید طبق بسته بندی پخته و نرم شود و بعد از نرم شدن آن باید آبکش کنید و آب سرد روی مواد بگیرید تا باقی مراحل را انجام دهید.

پیاز را پوست را بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه تفت دهید تا سبک و شیشه ی شود و بعد گوشت را اضافه کنیدو تفت دهید و در ادامه قارچ خرد شده را اضافه کنید و به همراه ادویه ها و نمک تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده و گوشت خوب سرخ شود.

در ادامه باید ذرت و فلفل دلمه ی خرد شده را به همراه جعفری ساطوری شده اضافه کنید و در انتها رب اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و از روی حرارت بردارید و در انتها کمی پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

در ادامه آرد را به همراه کره تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و در ادامه باید شیر ولرم را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود و در انتها کمی نمک و فلفل سیاه بریزید و صبر کنید تا مواد کمی غلیظ شود. در ظرف دلخواه کمی سس بشامل بریزید و پاستا آبکش شده و بعد کمی پنیر پیتزا و مواد گوشتی بریزید و مجدد سس سفید و در انتها روی مواد را با سس سفید و پنیر چدار کاور کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn