کد خبر : 276636
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404 - 23:59
دسته‌بندی نشده
2 بازدید

روش تهیه سوپ برنج مانده

روش تهیه سوپ برنج مانده

به گزارش پارسینه پلاس، سوپ برنج یکی از پیش غذا های بسیار خوشمزه و قوام دار ایرانی است که بسیار مناسب برای روزهای سرد سال می باشد. طرز تهیه سوپ برنج مانده را در آشپزخانه ساعد نیوز ببینید. مواد لازم برای سوپ برنج مانده برنج پخته شده ۱ لیوان ذرت ۱ لیوان شیر ۱ لیوان

به گزارش پارسینه پلاس، سوپ برنج یکی از پیش غذا های بسیار خوشمزه و قوام دار ایرانی است که بسیار مناسب برای روزهای سرد سال می باشد. طرز تهیه سوپ برنج مانده را در آشپزخانه ساعد نیوز ببینید.

مواد لازم برای سوپ برنج مانده

  • برنج پخته شده ۱ لیوان
  • ذرت ۱ لیوان
  • شیر ۱ لیوان

طرز تهیه سوپ برنج مانده

  1. برنج را با همان مقدار کنسرو ذرت شیرین در مخلوط کن بریزید. یک لیوان هم شیر روی این ها بریزید و دستگاه را روشن کنید. تا وقتی که به پوره تبدیل شود.
  2. بعد از اینکه ذرت و برنج حسابی له شدن، مخلوط را در یک قابلمه بریزید. می توانید به ان آب گوشت، جعفری، پیازچه یا سبزیجات و ادویه جات دلخواه تان را اضافه کنید.
  3. با توجه به اینکه مواد اولیه تان قبلا پخته، این سوپ خیلی به حرارت دادن نیاز ندارد. کافیه ۵ دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود و جا بیافتد.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn