کد خبر : 278060
تاریخ انتشار : پنجشنبه 18 اردیبهشت 1404 - 17:58
دسته‌بندی نشده
1 بازدید

روش تهیه سس شکلاتی، کاور عالی برای کیک ها و دسرها

روش تهیه سس شکلاتی، کاور عالی برای کیک ها و دسرها

به گزارش پارسینه پلاس، شاید فکر کنید درست کردن این سس ها سخت باشه اما اینطور نیست. شما به راحتی می تونید سس شکلاتی براق درست کنید و کیک و شیرینی هاتون رو به زیبایی تزئین کنید. در این مطلب ما طرز تهیه سس شکلاتی براق به ساده ترین روش رو به شما آموزش میدیم. مواد

به گزارش پارسینه پلاس، شاید فکر کنید درست کردن این سس ها سخت باشه اما اینطور نیست. شما به راحتی می تونید سس شکلاتی براق درست کنید و کیک و شیرینی هاتون رو به زیبایی تزئین کنید. در این مطلب ما طرز تهیه سس شکلاتی براق به ساده ترین روش رو به شما آموزش میدیم.

مواد لازم برای تهیه سس شکلاتی براق

خامه صبحانه ۳ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری

شکر یک لیوان سر پر

پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری

آب سرد ۳ قاشق سوپخوری

آب هم دمای محیط دو سوم لیوان

طرز تهیه سس شکلاتی براق

مرحله اول

برای درست کردن سس شکلاتی براق، ابتدا آب سرد و پودر ژلاتین رو داخل یک کاسه چینی بریزید و هم بزنید. کاسه رو روی بخار کتری بذارید تا به روش بنماری شفاف بشه. سپس کنار بذارید.

طرز تهیه سس شکلاتی

مرحله دوم

خامه رو داخل یک کاسه چینی دیگه بریزید و روی بخار کتری مرتب هم بزنید تا یک دست بشه. بعد از روی حرارت بردارید و کنار بذارید.

مرحله سوم

آب هم دمای محیط و شکر رو داخل یک قابلمه کوچیک بریزید و روی حرارت ملایم بذارید. اصلا این مخلوط رو هم نزنید و اجازه بدید آب بجوشه و شکر حل بشه. زمانی که شکر تقریبا حل شده بود با قاشق هم بزنید تا دونه های شکر کاملا حل بشن.

مرحله چهارم

حالا پودر کاکائو رو داخل مخلوط آب و شکر الک کنید و خیلی سریع با همزن دستی هم بزنید تا گلوله نشه. در ادامه خامه صبحانه رو هم اضافه کنید و یک دقیقه مرتب هم بزنید. زمان بدید تا حدود ۵ دقیقه با حرارت ملایم قل بزنه.

مرحله پنجم

بعد قابلمه رو از روی حرارت بردارید و ژلاتین رو اضافه کنید و هم بزنید. سپس این سس عالی رو تا داغه از یک صافی یا الک ریز رد کنید. اجازه بدید سس به دمای محیط برسه و بعد روی کیک یا شیرینی خامه ای بریزید. بعد از اینکه سس رو روی کیک، دسر یا شیرینی ریختید حتما دو ساعت در یخچال قرار بدید تا کاملا خودش رو بگیره و بعد سرو کنید. نوش جان.

نکات استفاده از سس شکلاتی براق

-سس شکلاتی رو بعد از اینکه به دمای محیط رسید، روی کیک یا شیرینی بریزید. اگر سس گرم باشه خامه زیرش رو آب می کنه و شکل کیک یا شیرینی خراب میشه و اگر هم سرد بشه غلیظ میشه و دیگه برای کاور مناسب نیست.

-سس شکلاتی براق در ظرف در بسته تا ۲ هفته در یخچال و تا یک ماه در فریزر قابل نگهداری هست.

+

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn