خوردنی های مشمئز؛ محاله تا حالا اسم بستنی گوشت اسب رو شنیده باشی

شایانیوز– وقتی نام بستنی به گوشمان میخورد، اغلب، طعمهای شیرین، خوشمزه و متداولی مثل وانیل، شکلات یا توت فرنگی برایمان تداعی میشود. اما در گوشه و کنار جهان، بستنیهایی تولید میشود که نه تنها دور از طعمهای سنتی و معمول هستند، بلکه ممکن است بعضی از آنها برایتان به کلی باورنکردنی یا حتی چندشآور به
شایانیوز– وقتی نام بستنی به گوشمان میخورد، اغلب، طعمهای شیرین، خوشمزه و متداولی مثل وانیل، شکلات یا توت فرنگی برایمان تداعی میشود. اما در گوشه و کنار جهان، بستنیهایی تولید میشود که نه تنها دور از طعمهای سنتی و معمول هستند، بلکه ممکن است بعضی از آنها برایتان به کلی باورنکردنی یا حتی چندشآور به نظر برسند! با هم سفری خواهیم داشت به دنیای متفاوتترین و عجیبترین بستنیهای دنیا، از بستنی با گوشت خام اسب تا لابستر و سیر!
بستنی گوشت خام اسب – ژاپن
اگر فکر میکنید گوشت خام تنها در قالب سوشی قابل تحمل است، باید با واقعیت روبهرو شوید: در ژاپن، بستنیای با طعم «باساشی» یا همان گوشت خام اسب تولید میشود! این بستنی در استان کوماموتو، یکی از مناطق سنتی ژاپن برای مصرف گوشت اسب، به فروش میرسد.
در تهیه این بستنی، تکههای کوچک و نازک گوشت خام اسب با بستنی خامهای ترکیب میشوند. طعم کلی این بستنی، ترکیبی از شیرینی ملایم و بافت گوشتی نسبتاً سفت است. مصرف آن بیشتر برای ماجراجویان غذایی و گردشگرانی مناسب است که به دنبال امتحان کردن چیزهای متفاوت هستند. اگرچه بسیاری از مردم از آن فراریاند، اما در ژاپن، طعمی هیجان انگیز و خاص است.
بستنی سیر – کالیفرنیا و ژاپن
یکی دیگر از عجیبترین طعمهایی که میتوان برای بستنی تصور کرد، سیر است! بله، همان مادهای که بیشتر برای غذاها و یا سس استفاده میکنیم! این بستنی در دو کشور محبوب است: ایالات متحده (مخصوصاً در فستیوال سیر گیلمور، کالیفرنیا) و ژاپن.
در تهیه این بستنی، سیر بو داده یا خام را با خامه، شکر و شیر ترکیب میکنند. نتیجه؟ بستنیای با طعمی دودی، شیرین و البته تهمزهای تند و تیز که مزهاش در دهان ماندگار میشود. بعضیها آن را تحسین میکنند، برخی دیگر از آن متنفرند، ولی یک چیز مسلم است: اگر بهدنبال تجربهای متفاوت و خاطرهانگیز هستید، بستنی سیر انتخاب خوبی است!
بستنی لابستر – آمریکا
در ایالت مین (Maine) آمریکا که یکی از مراکز اصلی صید لابستر در جهان است، بستنیای تولید میشود که در آن تکههای لابستر پخته شده با بستنی خامهای با طعم کره و وانیل ترکیب شدهاند.
این بستنی اولین بار توسط شرکت «Ben & Bill’s Chocolate Emporium» معرفی شد و به تدریج به یکی از جاذبههای غذایی خاص ایالت مین تبدیل شد.
طعم این بستنی همانقدر عجیب است که تصور میکنید: ترکیبی از شیرینی ملایم بستنی و بافت خاص لابستر، که برای خیلیها تضاد عجیبی ایجاد میکند. بعضیها عاشق آن میشوند، بعضیها بعد از یک قاشق عطایش را به لقایش میبخشند!
بستنی خیارشور – امریکا
شاید خیارشور را بیشتر کنار ساندویچ یا انواع غذاها تصور کنید ، اما این چاشنی شور حالا پایش را به دنیای دسرها باز کرده! بستنی خیارشور یکی از عجیبترین و در عین حال محبوبترین طعمهایی است که در چند سال اخیر سر و صدای زیادی در دنیای خوراکیها به پا کرده است.
این بستنی که نخستین بار در برخی فروشگاههای خاص بستنی در آمریکا و کانادا دیده شد، ترکیبی است از خامه پرچرب، شیر، شکر و البته مقدار زیادی خیارشور ترش و نمکی! بعضی تولیدکنندهها حتی آب خیارشور را هم وارد ترکیب میکنند تا طعم تند و تیزش بیشتر احساس شود.
جالب اینجاست که برخلاف تصور اولیه، این بستنی هواداران زیادی دارد. طعم شور و ترش خیارشور در تضاد با شیرینی پایه بستنی، تجربهای متفاوت و تحریککننده برای ذائقهها ایجاد میکند. برای افرادی که عاشق امتحانکردن طعمهای غیرمعمول هستند، بستنی خیارشور یک انتخاب وسوسهانگیز است.
بعضی از برندها حتی با این ایده بازی کردهاند و بستنیهایی با تکههای واقعی خیارشور یا حتی بستنی ساندویچی با نان همبرگر و خیارشور عرضه کردهاند. این طعم بیشتر در جشنوارههای خوراکی و میان نسل جوان محبوب است و در شبکههای اجتماعی مثل TikTok و Instagram نیز ترند شده است.
آیا این طعمها فقط برای شوک هستند یا واقعاً خوشمزهاند؟
شاید برای خیلیها چنین طعمهایی شوککننده و نامأنوس باشند، اما واقعیت این است که پشت اکثر این بستنیها، فلسفهای از فرهنگ غذایی، سنتهای بومی و حتی احترام به مواد اولیه وجود دارد.
مثلاً در ژاپن، ایده استفاده از گوشت اسب در بستنی تنها یک حرکت تبلیغاتی نیست، بلکه به ریشههای فرهنگی و ذائقه منطقهای برمیگردد. همچنین استفاده از سیر یا لابستر به عنوان یک ماده غذایی با ارزش و خاص، نشاندهنده احترام به منابع بومی و تنوع غذایی است.
شاید هیچوقت دلتان نخواهد بستنی سیر یا گوشت خام اسب را امتحان کنید، اما دانستن اینکه چنین طعمهایی وجود دارند، پنجرهای تازه به روی فرهنگ غذایی جهان باز میکند. در آن صورت هر خوراکی میتواند داستانی از سنتهای غذایی، تجربههای جدید، ماجراجویی و گاه شجاعت باشد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰