طرز تهیه خورش سیب آلو با مرغ / دستور پخت به روش اصیل با تمام فوت و فن هاش

شایانیوز- خورش هایی که با میوه درست میشن، مورد پسند همه افراد نیستن ولی اون هایی که این نوع غذا رو دوست دارن، از خوردن خورش هایی مثل خورش به آلو، خورش گوجه سبز، خورش چغاله بادام، خورش سیب آلو، خورش آلبالو و… لذت می برن. در این مطلب، طرز تهیه خورش سیب آلو با
شایانیوز- خورش هایی که با میوه درست میشن، مورد پسند همه افراد نیستن ولی اون هایی که این نوع غذا رو دوست دارن، از خوردن خورش هایی مثل خورش به آلو، خورش گوجه سبز، خورش چغاله بادام، خورش سیب آلو، خورش آلبالو و… لذت می برن. در این مطلب، طرز تهیه خورش سیب آلو با مرغ رو به شما آموزش میدیم که یه غذای لذیذ و عالیه و درست کردن اون هم زمان خیلی زیادی نیاز نداره. اگر شما هم طرفدار خورش با میوه هستید، تا پایان همراه ما باشید و این دستور فوق العاده رو از دست ندید.
مواد لازم برای تهیه خورش سیب آلو با مرغ
ران و سینه مرغ ۴ تکه
سیب استخوانی متوسط ۳ عدد
آلو خورشتی ۱۵ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
چوب دارچین یک تکه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه خورش سیب آلو با مرغ
مرحله اول
برای درست کردن خورش سیب آلو با مرغ، ابتدا سیب ها رو بشویید و به صورت خلالی درشت خرد کنید، سپس اون ها رو داخل کمی روغن تفت بدید و کنار بذارید.
مرحله دوم
حالا پیازها رو پوست بگیرید، نگینی خرد کنید و داخل یک قابلمه با مقداری روغن تفت بدید تا سبک و طلایی بشه، سپس زردچوبه بریزید و کمی دیگه تفت بدید. حالا تکه های مرغ رو اضافه کرده و زمان بدید تا حدود ۱۰ دقیقه هر طرف مرغ ها تفت بخوره.
مرحله سوم
رب گوجه فرنگی رو به مرغ تفت خورده اضافه کنید و کمی تفت دیگه بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه. نمک، فلفل سیاه، چوب دارچین و دو لیوان آب رو داخل قابلمه بریزید و حرارت رو بالا ببرید تا به جوش بیاد. وقتی جوش اومد حرارت رو ملایم کنید تا مرغ بپزه.
مرحله چهارم
آلوها رو بشویید و با کمی آب خیس کنید. یک ساعت پس از پختن مرغ، سیب سرخ شده، آلوی خورشتی و زعفران دم کرده رو داخل قابلمه بریزید و ۳۰ دقیقه دیگه زمان بدید تا خورش سیب آلو با مرغ حسابی بپزه و جا بیفته.
مرحله پنجم
وقتی آب خورش کم و غلیظ شد خورش سیب آلوی خوشمزه آماده ست و می تونید اون رو داخل ظرف مورد نظرتون بکشید و همراه کته یا پلوی زعفرونی سرو کنید. نوش جان.
نکات پخت خورش سیب آلو با مرغ
-خورش سیب آلو رو می تونید به جای مرغ، با گوشت تکه ای و یا گوشت قلقلی هم درست کنید.
-نوع سیب در این خورش مهمه و باید از سیب استخوانی که بافت سفتی داره استفاده کنید و اون رو درشت خرد کنید تا داخل خورش له نشه.
-برای تفت دادن سیب میتونید از کره استفاده کنید، این کار طعم و عطر خوبی به خورش سیب آلو میده.
-در صورت تمایل می تونید از یک قاشق غذاخوری گرد لیمو عمانی یا دو قاشق غذاخوری آبغوره هم در خورش سیب آلو استفاده کنید.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰