کد خبر : 288429
تاریخ انتشار : چهارشنبه 31 اردیبهشت 1404 - 19:44
2 بازدید

طرز تهیه ماهی لا پلو به روش اصیل جنوبی / خوشمزه ترین پلو مخلوط با ماهی

طرز تهیه ماهی لا پلو به روش اصیل جنوبی / خوشمزه ترین پلو مخلوط با ماهی

شایانیوز- غذاهای جنوبی پر از طعم و مزه هستن و عطر ادویه ها در این غذاهای اصیل و جذاب خیلی به چشم میان. معمولا ماهی و میگو جزئی از غذاهای منطقه جنوبن و اهالی این خطه خوراک ها و خورشت های متنوعی با این دو ماده پروتئنی پر خاصیت درست میکنن. خورشت دو پیازه میگو،

شایانیوز- غذاهای جنوبی پر از طعم و مزه هستن و عطر ادویه ها در این غذاهای اصیل و جذاب خیلی به چشم میان. معمولا ماهی و میگو جزئی از غذاهای منطقه جنوبن و اهالی این خطه خوراک ها و خورشت های متنوعی با این دو ماده پروتئنی پر خاصیت درست میکنن.

خورشت دو پیازه میگو، خورشت قلیه ماهی، خورشت قلیه مرغ، پلو شوشتری و کلی غذای خوشمزه دیگه که به جنوب کشور تعلق داره. ماهی لا پلو هم یکی دیگه از غذاهای فوق العاده جنوبیه که خیلی راحت آماده میشه. شما می تونید این غذا رو با فیله هر ماهی که دوست دارید درست کنید. تا پایان همراه ما باشید.

mahi-la-polo-2

مواد لازم برای تهیه ماهی لا پلو

برنج ۴ پیمانه

فیله ماهی ۵۰۰ گرم

تره، جعفری، گشنیز، شوید، برگ سیر ۳۰۰ گرم

پیاز یک عدد

سیر ۲ حبه

نمک، فلفل قرمز، زردچوبه به مقدار لازم

پودر کاری و پودر زنجبیل به مقدار لازم

پودر سیر و پودر دارچین به مقدار لازم

زعفران دم کرده به مقدار لازم

روغن مایع به مقدار لازم

mahi-la-polo-1

طرز تهیه ماهی لا پلو

مرحله اول

برای درست کردن ماهی لا پلو خوشمزه، ابتدا باید از چند ساعت قبل برنج رو بشویید و با آب ولرم و کمی نمک خیس کنید. سپس تکه های ماهی بدون استخوان رو به شکل مکعبی ریز خرد کنید.

مرحله دوم

ماهی خرد شده رو داخل یک کاسه بریزید و نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر زنجبیل، پودر سیر و پودر کاری رو اضافه کنید و با دست کمی چنگ بزنید تا ادویه ها به خورد ماهی بره.

مرحله سوم

داخل یک تابه ای مقدار کمی روغن بریزید و ماهی رو با حرارت متوسط به پایین کمی تفت بدید. وقتی رنگشون تغییر کرد ماهی رو از تابه خارج کنید. نیاز به سرخ کردن نیست.

مرحله چهارم

حالا پیاز رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. پیاز رو داخل همون تابه که ماهی رو تفت دادید بریزید و با کمی روغن تفت بدید تا کاراملی بشه. سپس سیر رنده شده رو اضافه کنید و با هم چند ثانیه دیگه تفت بدید و بعد سبزی پلویی رو که از قبل شستید و خرد کردید رو اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه با هم تفت بدید تا آب سبزی کشیده بشه.

mahi-la-polo-5

مرحله پنجم

در آخر ماهی سرخ شده رو به همراه پودر دارچین و زعفران دم کرده اضافه کنید و هم بزنید و تابه رو از روی حرارت بردارید.

مرحله ششم

برای درست کردن برنج داخل یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بذارید تا به جوش بیاد. بعد از اینکه به جوش اومد برنج رو داخل قابلمه بریزید و حدود ۶ دقیقه بجشونید تا برنج نیم پز بشه. سپس اون رو آبکش کنید.

مرحله هفتم

داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بذارید تا داغ بشه. بعد نان لواش که اندازه کف قابلمه برش زدید رو به عنوان ته دیگ قرار بدید. برنج و مواد میانی رو لایه لایه داخل قابلمه بریزید.

مرحله هشتم

قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارید، مقداری هم روغن یا کره روی برنج بریزید و در قابلمه رو دمکنی بذارید و زمان بدید به مدت حدود ۴۰ دقیقه ماهی لا پلوی خوشمزه شما دم بکشه. در آخر این غذای خوشمزه جنوبی رو در ظرف مورد نظرتون بکشید و همراه با ترشی مورد علاقتون سرو کنید. نوش جان.

mahi-la-polo-4

اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.

+

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn