کد خبر : 289252
تاریخ انتشار : پنجشنبه 1 خرداد 1404 - 23:15
دسته‌بندی نشده
0 بازدید

طرز تهیه شیرینی کنجدی خانگی نرم و خوشمزه با روغن جامد بدون فر

طرز تهیه شیرینی کنجدی خانگی نرم و خوشمزه با روغن جامد بدون فر

به گزارش پارسینه پلاس ؛ این شیرینی جذاب با روغن جامد تهیه می شود. دقت کنید باید از روغن کاملا جامد استفاده کنید و بعد از قالب زدن روی آن رومال بزنید و کنجد یا گل محمدی یا پودر پسته بزنید. این شیرینی ایده بسیار خوبی برای نوروز است. شما می توانید این شیرینی را

به گزارش پارسینه پلاس ؛ این شیرینی جذاب با روغن جامد تهیه می شود. دقت کنید باید از روغن کاملا جامد استفاده کنید و بعد از قالب زدن روی آن رومال بزنید و کنجد یا گل محمدی یا پودر پسته بزنید. این شیرینی ایده بسیار خوبی برای نوروز است. شما می توانید این شیرینی را همانند دیگر شیرینی بدون فر تهیه کنید، که می توانید از فر دست ساز یا تابه دو طرفه برای پخت استفاده کنید.

مواد لازم

روغن جامد ۲۰۰ گرم
پودر قند یا شکر ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر هل ۱ ق چای خوری
کنجد بو داده ۵۰ گرم
آرد ۳۲۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران دم کرده ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه شیرینی کنجدی

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا هم مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. سپس مواد را اندازه کنید. روغن را باید کاملا جامد کنید برای این کار روغن را یک بار ذوب کنید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود. برای رومال زعفران را بسابید و یا یخ دم بگذارید. کنجد را بو دهید و یا کنجد بود داده آماده استفاده کنید.

مرحله دوم: هم زدن

روغن را به همراه پودر قند یا شکر با همزن برقی بزنید تا روغن کرم رنگ و پوک شود. در حین هم زدن با لیسک روغن اطراف کاسه بگیرید تا روغن خوب هم بخورد و تغییر رنگ دهید. در ادامه تخم مرغ را به همراه پودر هل اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ به خورد مواد برود.

مرحله سوم: تهیه خمیر

در ادامه کنجد بو داده را اضافه کنید و مواد را هم بزنید و حالا باید شروع به اضافه کردن آرد کنید. باید آرد به تدریج به مواد اضافه کنید تا خمیری نرم و منسجمی بدست بیاید. از خمیر بردارید و دست گلوله کنید نباید اصلا ترک بخورد. خمیر را داخل نایلون قرار دهید و برای نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

مرحله چهارم: پخت شیرینی کنجدی بدون فر

در ادامه خمیر را بین دو نایلون با کمک وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با کاتر دلخواه آن را برش بزنید. یک تابه دو طرفه را روی شعله پخش کن قرار دهید تا گرم شود. داخل تابه کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی ها را داخل تابه قرار دهید و با زرده شیرینی ها را رومال کنید و کنجد بپاشید و برای ۱۵ دقیقه روی شعله پخش کن قرار دهید تا شیرینی ها پخته شود.

+

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn