طرز تهیه نان انگشتی به ساده ترین روش / طعم خوب یک نان سبک خونگی رو تجربه کنید

شایانیوز- نان پختن در منزل کار نسبتا سختی هست که برای انجام دادنش باید عشق و علاقه زیادی داشته باشید. معمولا ورز دادن و استراحت دادن های مکرر خمیر و همینطور ریخت و ریز آرد در آشپزخونه باعث میشه تا خیلی ها قید نون پختن رو بزنن اما خب نون هایی هم وجود داره که
شایانیوز- نان پختن در منزل کار نسبتا سختی هست که برای انجام دادنش باید عشق و علاقه زیادی داشته باشید. معمولا ورز دادن و استراحت دادن های مکرر خمیر و همینطور ریخت و ریز آرد در آشپزخونه باعث میشه تا خیلی ها قید نون پختن رو بزنن اما خب نون هایی هم وجود داره که درست کردن اون ها خیلی سخت نیست. نون انگشتی یکی از این نون های خونگی خوشمزه ست که سریع تر و راحت تر درست میشه و بافت سبک و طعم خوبی داره. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه نان انگشتی رو به شما آموزش بدیم.
مواد لازم برای تهیه نان انگشتی
آرد نان بربری ۳ تا ۳ و نیم لیوان
آب ولرم یک و یک چهارم لیوان
پودر خمیر مایه نصف قاشق غذاخوری سر صاف
نمک یک چهارم قاشق غذاخوری سر صاف
مواد رومال
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر یک قاشق غذاخوری
کنجد یا سیاه دانه به مقدار لازم
طرز تهیه نان انگشتی
مرحله اول
برای درست کردن نان انگشتی خوشمزه، ابتدا باید پودر خمیر مایه رو با نصف لیوان آب ولرم مخلوط کنید، روی ظرف رو بپوشونید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بذارید تا خمیر مایه عمل بیاد.
مرحله دوم
خمیر مایه عمل اومده، بقیه آب ولرم، نمک و یک لیوان از آرد رو داخل یگ ظرف گود بریزید و با لیسک هم بزنید . سپس لیوان دوم آرد رو هم بریزید و مخلوط کنید. بعد لیوان سوم رو کم کم اضافه کرده و هم بزنید. زمانی که خمیر کمی خودش رو گرفت با دست خمیر رو ورز بدید.
مرحله سوم
اگر بعد از ورز دادن، خمیر به دست چسبید دوباره کم کم آرد اضافه کرده و ورز بدید تا خمیر لطیفی که به دست نمی چسبه به دست بیاد. خمیر رو روی سطح کار آرد پاشی شده منتقل کنید و ۱۵ دقیقه با کف دست خوب ورز بدید.
مرحله چهارم
روی خمیر رو بپوشونید و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت بدید. سپس خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده، دو تا چونه درست کنید و دوباره روی چونه ها رو بپوشونید و ۱۰ دقیقه دیگه استراحت بدید.
مرحله پنجم
روی سطح کار کمی آرد بپاشید و چونه رو با وردنه به شکل دایره و به قطر نیم سانت باز کنید. حالا کف سینی فر کاغذ نسوز پهن کنید و خمیر باز شده رو داخل سینی بذارید. در ادامه با انگشتان دست یا ته یک قاشق چوبی روی کل سطح نون رو طرح بزنید. با چنگال هم چند تا سوراخ روی خمیر ایجاد کنید.
مرحله ششم
زرده تخم مرغ رو با یک قاشق شیر ترکیب و قلم موی آشپزخونه روی خمیر رومال بزنید، کنجد یا سیاه دانه بپاشید و سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه حرارت همزمان از بالا و پایین به مدت ۵ دقیقه بذارید تا بپزه.
* نون انگشتی به دلیل نازک بودن، نباید زیاد داخل فر بمونه وگرنه خشک میشه. همین که روی نون طلایی شد از فر خارج کنید.
مرحله هفتم
به محض اینکه نون انگشتی رو از فر خارج کردید لای یک پارچه تمیز بپیچید تا خنک بشه و بعد از خنک شدن بدون برش در ظرف در بسته یا داخل کیسه نایلون نگهداری کنید تا نرم بمونه. نوش جان.
اگر به آشپزی علاقمند هستید، این صفحه رو با دستورهای متنوع و عالی دنبال کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰