کد خبر : 300090
تاریخ انتشار : جمعه 16 خرداد 1404 - 4:43
دسته‌بندی نشده
3 بازدید

همه چیز درباره ی خوردن جگر /بایدها ونبایدها

همه چیز درباره ی خوردن جگر /بایدها ونبایدها

به گزارش پارسینه پلاس؛  به نقل از ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مفید بودن جگر خام برای رفع کم‌خونی، عنوان کرد. که این باور فاقد شواهد علمی بوده و مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، می‌تواند. سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های

به گزارش پارسینه پلاس؛  به نقل از ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مفید بودن جگر خام برای رفع کم‌خونی، عنوان کرد. که این باور فاقد شواهد علمی بوده و مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، می‌تواند. سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم، شود.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می شود؟

مطرح کرد: اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید. اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می‌تواند. سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

بنابراین، برای رفع کم‌‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn