ببینید؛ غذای روستایی در اوکراین؛ پخت نان سنتی پاسکا توسط مادربزرگ ۸۵ ساله

پاسکا (Paska) یک نان یا کیک سنتی اوکراینی، روسی و سایر کشورهای اروپای شرقی است که به مناسبت عید پاک (Easter) پخته میشود. این نان معمولاً با تخممرغ، کره، شکر، شیر و آرد تهیه میشود. طعمی ملایم و کمی شیرین دارد. این نان نماد زندگی، رستاخیز و برکت است و جایگاه ویژهای در فرهنگ مذهبی
پاسکا (Paska) یک نان یا کیک سنتی اوکراینی، روسی و سایر کشورهای اروپای شرقی است که به مناسبت عید پاک (Easter) پخته میشود. این نان معمولاً با تخممرغ، کره، شکر، شیر و آرد تهیه میشود. طعمی ملایم و کمی شیرین دارد. این نان نماد زندگی، رستاخیز و برکت است و جایگاه ویژهای در فرهنگ مذهبی مردم اوکراین، روسیه، بلاروس و برخی کشورهای بالتیک دارد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰