کد خبر : 305162
تاریخ انتشار : پنجشنبه 22 خرداد 1404 - 14:19
دسته‌بندی نشده
1 بازدید

راهکارهای عجیب برای تشخیص مواد غذایی تقلبی

راهکارهای عجیب برای تشخیص مواد غذایی تقلبی

تشخیص مواد غذایی تقلبی گاهی نیازمند روش‌های غیرمعمول و خلاقانه است که فراتر از آزمایش‌های معمول آزمایشگاهی باشد. در کنار تکنیک‌های پیشرفته مانند کروماتوگرافی، طیف‌سنجی مادون قرمز و آنالیز DNA، برخی راهکارهای عجیب و جالب نیز وجود دارد که می‌توان در خانه یا شرایط ساده‌تر از آنها بهره برد. تخم مرغبرای تشخیص تخم مرغ تازه

تشخیص مواد غذایی تقلبی گاهی نیازمند روش‌های غیرمعمول و خلاقانه است که فراتر از آزمایش‌های معمول آزمایشگاهی باشد. در کنار تکنیک‌های پیشرفته مانند کروماتوگرافی، طیف‌سنجی مادون قرمز و آنالیز DNA، برخی راهکارهای عجیب و جالب نیز وجود دارد که می‌توان در خانه یا شرایط ساده‌تر از آنها بهره برد.

تخم مرغ
برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آنرا در ظرف آب بیندازید. تخم مرغی که ته آب برود تازه است.

عسل
برای تشخیص عسل واقعی‌، آنرا با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید. اگر کف کند عسل تقلبی است.

چای
چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ میدهد که این بخاطر رنگ مصنوعی آن است

ماهی
آپشن ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق میزند

برنج
برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و سوزاندن مقداری از آن آتش میگیرد و دود سیاه میدهد

زعفران
زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمیشود و عطر و بو دارد .

میوه های خشک
میوه های خشکی که رنگهای فریب دهنده دارند با اکسید سولفور خشک شده است و آلرژی زا هستند

کَره
کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمیشود و حالت بریده بریده پیدا میکند.

+

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn