آدامس بدون قند، نوشدارویی برای بوی ناخوشایند دهان؟

یک دندانپزشک و متخصص سلامت دهان و دندان، گفت: سفیدی روی زبان و بوی بد دهان اغلب ناشی از تجمع باکتریها و قارچهاست. باشگاه خبرنگاران جوان – مریم صادقیپور، دندانپزشک و متخصص سلامت دهان و دندان گفت: سفیدی روی زبان و بوی ناخوشایند دهان اغلب ناشی از تجمع باکتریها، قارچها و پلاکهای میکروبی در سطح
یک دندانپزشک و متخصص سلامت دهان و دندان، گفت: سفیدی روی زبان و بوی بد دهان اغلب ناشی از تجمع باکتریها و قارچهاست.
باشگاه خبرنگاران جوان – مریم صادقیپور، دندانپزشک و متخصص سلامت دهان و دندان گفت: سفیدی روی زبان و بوی ناخوشایند دهان اغلب ناشی از تجمع باکتریها، قارچها و پلاکهای میکروبی در سطح زبان است. یکی از راههای مؤثر برای کنترل این وضعیت، مسواک زدن سطح زبان بهصورت روزانه است.
وی افزود: مصرف آدامسهای بدون قند نیز میتواند کمککننده باشد، زیرا باعث افزایش جریان بزاق شده و از تشکیل پلاکهای زبانی جلوگیری میکند. بزاق نقش مهمی در پاکسازی دهان دارد و تحریک آن از طریق جویدن آدامس، به بهبود وضعیت دهانی کمک میکند.
صادقیپور با اشاره به نقش آلرژیها در ایجاد تغییرات دهانی، اظهار داشت: در برخی موارد، واکنش بدن به آلرژنها یا داروهای کنترل آلرژی میتواند باعث تغییراتی در مخاط دهان و زبان شود. این واکنشها طبیعی هستند اما با رعایت بهداشت دهان قابل کنترلاند.
وی در پایان توصیه کرد: مصرف مایعات بیشتر، رعایت بهداشت دهان، و استفاده از آدامسهای بدون قند میتواند در مدیریت بوی بد دهان مؤثر باشد و از آزارهای ناشی از آن بکاهد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰