عصرونه: طعم دلپذیر تابستان؛ طرز تهیه بستنی آلبالوی خانگی بدون نیاز به دستگاه

به گزارش پارسینه، برای شروع، مواد زیر را آماده کنید: ۲ پیمانه آلبالو (بدون هسته) ۱ پیمانه شکر ۱.۵ پیمانه شیر ۱ پیمانه خامه قاشق چایخوری عصاره وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری نمک مراحل آمادهسازی گام به گام ۱. پخت آلبالوها آلبالوهای بدون هسته را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا
به گزارش پارسینه، برای شروع، مواد زیر را آماده کنید:
۲ پیمانه آلبالو (بدون هسته)
۱ پیمانه شکر
۱.۵ پیمانه شیر
۱ پیمانه خامه
قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
مراحل آمادهسازی گام به گام
۱. پخت آلبالوها
آلبالوهای بدون هسته را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید.
حرارت را کم کرده و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا آلبالوها نرم شوند.
قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا مخلوط کاملاً خنک شود.
۲. ترکیب مواد
آلبالوهای پخته و خنکشده را همراه با شکر، شیر، خامه، عصاره وانیل و نمک داخل مخلوطکن بریزید.
مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست و صاف شوند.
۳. فریز کردن بدون دستگاه بستنیساز
مخلوط آماده شده را داخل یک ظرف دربدار بریزید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت در فریزر قرار دهید.
هر ۳۰ دقیقه یک بار، مخلوط را هم بزنید تا از تشکیل بلورهای یخ جلوگیری شود و بستنی بافتی نرم و خامهای پیدا کند.
نکات مهم برای بستنی بهتر
انتخاب آلبالو: برای طعم بهتر، از آلبالوهای تازه و رسیده استفاده کنید.
جایگزین شکر: به جای شکر میتوانید از عسل یا شربت افرا استفاده کنید.
رنگ بهتر: برای داشتن رنگ صورتی جذابتر، میتوانید کمی آبلیمو یا رنگ خوراکی صورتی به مخلوط اضافه کنید.
بافت کشسانی: استفاده از خامه پرچرب باعث میشود بستنی شما بافت کشسانی و لطیفتری داشته باشد.
تزئین: در زمان سرو، بستنی را با انواع میوهها و مغزهای دلخواه خود تزئین کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰