کد خبر : 315339
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 مرداد 1404 - 11:46
دسته‌بندی نشده
0 بازدید

خورشت مرغ کاری یک غذای خوشمزه هندی+ طرز تهیه

خورشت مرغ کاری یک غذای خوشمزه هندی+ طرز تهیه

غذاهای هندی معمولا با ادویه‌های متنوع و مخصوص به خود که خواص درمانی زیادی دارند تهیه می‌شوند و ترکیب طعم‌ ادویه‌ها با یکدیگر جادو می‌کند. خورشت مرغ و کاری یکی از همان غذاهاست که یک طعم متفاوت از مرغ ولی فوق‌العاده خوشمزه به شما هدیه می کند. به گزارش سایت خبری پُرسون، یکی از


غذاهای هندی معمولا با ادویه‌های متنوع و مخصوص به خود که خواص درمانی زیادی دارند تهیه می‌شوند و ترکیب طعم‌ ادویه‌ها با یکدیگر جادو می‌کند. خورشت مرغ و کاری یکی از همان غذاهاست که یک طعم متفاوت از مرغ ولی فوق‌العاده خوشمزه به شما هدیه می کند.

به گزارش سایت خبری پُرسون، یکی از خورشت‌ های بین‌المللی است که طرفداران زیادی دارد و به روش‌ های مختلفی نیز تهیه می‌ شود. این خورشت همان‌ طور که از نامش پیداست؛ ادویه محبوبی به نام ادویه کاری دارد و یکی از خورشت‌ های خوشمزه و پرطرفدار هندی است.

ادویه کاری؛ یکی از ادویه‌ جات مخصوص آشپزی است که از ترکیب چند ادویه دیگر به دست می‌ آید و تقریبا طعم تندی دارد. بنابراین اگر به غذا های تند علاقه دارید؛ حتما خورشت کاری با مرغ و قارچ را در برنامه غذایی هفتگی خود بگنجانید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه این خورشت همراه ما باشید.

مواد اولیه

سینه مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

روغن ۴ قاشق سوپ‌خوری

پودر بادام هندی ۵۰ گرم

زنجبیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری

پودر هل ۱/۴ قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای‌خوری

پودر کاری ۱ قاشق سوپ‌خوری

نمک ۱ قاشق چای‌خوری

زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری

جوز هندی ۱/۴ قاشق چای‌خوری

آبلیمو ۱-۲ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه

پیاز را ریز نگینی خرد و سرخ کنید.

سینه مرغ بدون استخوان را به صورت مربعی خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید.

سپس ادویه های زردچوبه، فلفل سیاه، زنجبیل، پودر هل، پدر کاری، نمک و جوز هندی را اضافه کنید و تفت دهید.

پودر بادام هندی را بعد از اینکه مرغ ها خوب تفت خوردند اضافه کنید. البته برای زیبایی خورشت، یک مشت هم مغز بادام هندی بریزید و یک دیقه تفت دهید و آب جوش را اضافه کنید تا جایی که آب روی گوشت بگیرد. زیر حرارت را زیاد کنید و وقتی اگر مجددا جوش آمد زیر حرارت را کم کنید تا کم کم بپزد. حدود یک ساعت برای پخت به زمان احتیاج دارد.

وقتی خورشت پخت ۲ قاشق سوپ خوری آب لیمو تازه اضافه کنید و آن را سرو کنید. نوش جان.


منبع: عصر ایران

+

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

advanced-floating-content-close-btn
advanced-floating-content-close-btn